Jobbet "Vi mangler dig som kollega: Lægesekretær søges til ambulatorium" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Gentofte Hospitalsvej 15, 2900 Hellerup

Dit næste skridt

I Allergi-, Hud- og Kønssygdomme, Gentofte Hospital søger vi en uddannet lægesekretærkollega pr. 1.10.2020. Stillingen er en 35 timers stilling placeret i vores ambulatorium i Hud- og Kønssygdomsafdeling.
Så kan du smile med stemmen, sætter du ære i høj faglighed og veludført arbejde samtidig med, at du ønsker at bidrage positivt til det gode arbejdsmiljø, så er det lige dig, vi mangler.

Vi er:

En personalegruppe på i alt 14 sekretærer, der alle er engagerede, ansvarsfulde, positive og stabile. Der er en god og humoristisk stemning, og vi passer på hinanden.

I sekretærgruppen arbejder vi efter en arbejdsplan og -rul, der sikrer en høj faglighed og variation i arbejdsopgaverne og som understøtter vores gode arbejdsmiljø, hvilket vi vægter højt.

Det daglige arbejde består af en bred vifte af lægesekretæropgaver som booking, registrering og kodning i Sundhedsplatformen, callcenterfunktion med patient- og pårørende kontakt, oprette og afslutte patientforløb, receptionsfunktion ifm. ferie eller anden fravær samt andre administrative opgaver.

Ved din ansættelse vil der blive udarbejdet og tilrettelagt et individuelt oplæringsprogram for dig, så du klædes på til at varetage opgaverne i afdelingen.

Se film om afdelingen her

Vi søger:

 • En lægesekretær, der er god til at bevare overblikket, kan prioritere og tage ansvar
 • En lægesekretær, der er fleksibel og omstillingsparat og som har en positiv tilgang til opgaver, kendte såvel som nye
 • En teamplayer der evner samarbejdets kunst og som har en respektfuld og anerkendende kommunikation til patienter, pårørende og kollegaer
 • Specialeerfaring vil være en fordel

Vi tilbyder:

 • En stilling, hvor du har indflydelse på din hverdag
 • En stilling med selvstændige ansvarsområder og opgaver
 • Gode arbejdsforhold i store og lyse kontorer med dygtige og engagerede kollegaer
 • Et spændende tværfagligt miljø med fokus på det gode samarbejde
 • En travl hverdag med en god og humoristisk omgangstone

Vi forventer:

 • At du er uddannet lægesekretær
 • At du har kendskab til Sundhedsplatformen
 • At du kan lide at arbejde struktureret, effektivt og har ordenssans
 • At du sætter en ære i at yde god service og følge opgaver til dørs

Kort om afdelingen:

Allergi, Hud- og Kønssygdomme omfatter Hudsygdomme klinik 1, Kønssygdomme klinik 1, Allergisygdomme klinik 1, Laboratorium for medicinsk allergologi og Videncenter for allergi.
Samlet har afdelingen ca. 190 ansatte. Vi arbejder i tværfaglige teams og vægter det tværfaglige samarbejde højt. Derudover lægger vi vægt på høj faglighed, patienttilfredshed og et godt arbejdsmiljø.

Hudsygdomme klinik 1 udreder, behandler og plejer børn og voksne med forskellige hudsygdomme som f.eks. psoriasis, hudkræft, eksem og kontaktallergi.
Allergisygdomme klinik 1 udreder børn fra 6 år og voksne med allergiske reaktioner eller mistanke om f.eks. fødevare-, lægemiddel-, bi-/hvepse- og pollenallergi.

Allergi, Hud- og Kønssygdomme er en afdeling med både korte og lange patientforløb. Dette stiller krav til faglighed, samarbejde og kommunikation.

Du kan se mere om Allergi-, Hud- og Kønssygdomme, Gentofte Hospital på www.gentoftehospital.dk

Ansøgningsfrist: onsdag d. 19.08.20 kl. 12.00.

Samtaler vil blive afholdt mandag d. 24.08.20.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, eller er du nysgerrig på at se vores afdeling, er du meget velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Julie Gosch Kundby, tlf.nr. 3867 3536.