Jobbet "Er du social- & sundhedsassistent og har du lyst til at blive fagligt udfordret - så har du nu mulighed for at søge en fast stilling på Sengeafsnit for Hjerne- og Nervesygdomme på Herlev Hospital med ansættelse pr. 1. november eller efter aftale" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Borgmester Ib Juuls Vej 1, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Erfaring fra specialet er en fordel, men ikke en betingelse, derimod er engagement, empati og arbejdsglæde vigtige forudsætninger.

Vi kan tilbyde dig:
Et 4-ugers individuelt introduktionsprogram med seniormakkerordning og mulighed for yderligere kompetenceudvikling.
Mulighed for at yde sygepleje til den neurologiske patient i både akutte og rehabiliterende forløb ud fra den nyeste evidens.
Vi arbejder i kliniske makkerpar, hvor refleksion er en drivkraft, og gode kollegaer er glade for at lære fra sig.
Intern undervisning fra afdelingens forskellige faggrupper, hvilket er med til at udvikle samt højne niveauet i din sygepleje, faglighed og kompetencer indenfor neurologien.
Fuldtidsstilling (mulighed for deltid), i skiftende vagter hver 3. weekend. Vagtfordelingen er 7-9 aften/nattevagter over 4 uger, og vagtplanlægning sker ud fra ønsker.  

Vi søger dig som:
Har minimum 4 års erfaring som uddannet Social- og sundhedsassistent.
Som enten har erfaring indenfor sygeplejen til neurologiske patienter eller har interesse herfor.
Har gode samarbejdsevner.
Har engagement og arbejdsglæde, samt en lyst til at være en del af en afdeling, som er i en rivende udvikling

Om os:
På afsnittet udredes og behandles patienter for neurologiske sygdomme som fx epilepsi, hovedtraumer, hjernetumorer og infektioner i nervesystemet. Vores patienter indlægges via den fælles akutmodtagelse, og har en gennemsnitlig indlæggelsestid på 3 dage. Langt de fleste af vores patienter er oppegående, og alderen spænder fra 18–100+ år.  
Vi har stort fokus på at skabe gode og optimale forløb for de patienter, der er indlagt på, eller er i kontakt med, vores afsnit. Derfor arbejder vi målbevidst med at udvikle vores patientforløb, og som et led i dette inddrages afsnittet løbende i projekter, der både omfatter sygepleje, forskning og behandling af neurologiske patienter. 
Du vil indgå i en faglig, kvalitetsbevidst, meget social og homogen gruppe af yngre sygeplejersker, assistenter, terapeuter og læger, som har et solidt tværfagligt samarbejde, hvor et positivt arbejdsmiljø, uhøjtidelig omgangstone, høj faglighed og et godt læringsmiljø er det grundlag, der sikrer et godt forløb for vores patienter og et godt arbejdsmiljø for os andre. Derudover bliver du en del af en personalegruppe af gode kollegaer, som støtter op omkring dig og det at være ny. 
Til vores 18 patienter har vi et dagligt normeret fremmøde på 7 plejepersonaler i dagvagten, 4 plejepersonaler i aftenvagten, og 2-3 plejepersonaler i nattevagten.  

Ansøgningsfrist er fredag d. 25. september kl. 12.00
Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende efter fristen.  

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, eller har du lyst til at besøge afsnittet, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Maja Lindeblad Jørgensen på telefon 3868 6919 eller mail maja.lindeblad.joergensen.01@regionh.dk