Jobbet "Sygeplejerske til Apopleksi, Holbæk Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Dit næste skridt

Vi udvider vores Apopleksiafsnit og har derfor brug for dig, nyuddannet som erfaren, som har lyst til at blive en del af vores personalegruppe bestående af fagligt engagerede læger, sygeplejersker, SSA, logopæder, sekretær, og terapeuter.

Vores afsnit:

Vi får plads til 22 patienter og har patienter ned til 30-40 års alderen.  Alle apopleksipatienter kommer fra SUH, Roskilde afsnit N80, hvor patienterne ligger i det akutte forløb på 2-3 dage. Vi er dagligt i dialog med SUH, Roskilde om, hvor mange patienter vi kan modtage.

Alle faggrupper arbejder målrettet på at få patienterne tilbage til deres hverdag. Det kræver planlægning og koordinering, men også høj grad af empati og faglighed. Derfor får du mulighed for at bruge alle dine kompetencer som sygeplejerske.

Der er dagligt terapeuter på afdelingen til tværfaglig sparring, og vi har et meget tæt samarbejde med henblik på at skabe et godt forløb for patienten og et godt arbejdsmiljø på tværs af fag.

Vi er en blandet gruppe med godt humør, og vi er gode til det sociale med sommerfester og festlige julefrokoster, dog ikke lige p.t. på grund af restriktionerne.

Introduktion og kompetenceudvikling

Introduktionsperioden bliver individuelt tilpasset, og du får tilknyttet 1 mentor, som du primært følger den første tid. Vi afholder evalueringssamtaler efter 4 uger og 8 uger, hvor vi følger op på dine kompetencer og trivsel. Du deltager i Medicinsk Afdelings introduktionsforløb. Hvis du ikke kender Sundhedsplatformen er der sidemandsoplæring.

Vi tilbyder desuden

  • Tæt tværfagligt samarbejde med henblik på at skabe et godt forløb for patienten og et godt arbejdsmiljø.

  • Ugentlig timeantal aftales med dig, men gerne mellem 32 og 37 timer.

  • Arbejdsweekend hver 3. weekend.

  • Mødetid i dagvagten kl. 7.00 eller 7.30 efter eget ønske.

  • Studiebesøg på N80 SUH, Roskilde Sygehus.

  • En glad og positiv stemning i afsnittet.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Birgit Seibæk Jespersen (24 92 08 81) eller souschef Caroline Rützou, hvis du har lyst til en kop kaffe og at se afdelingen.

Samtaler uge 47.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.