Jobbet "Engagerede sygeplejersker med stort overblik" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 85, Pavillon, 5000 Odense C

Dit næste skridt

Hæmatologisk afdeling X søger flere ambitiøse og empatiske sygeplejersker til sengeafsnit X1 og X2. På sengeafsnit X1 tager vi primært imod patienter med lymfe- og knoglemarvskræft, og på X2 har vi patienter med forskellige former for leukæmi samt godartede blodsygdomme.
Stillingerne er ledige pr. 1. februar  2020 ellers snarest muligt.

Vil du gerne bruge alle facetter af din sygepleje?
Vi har brug for dig, der brænder for at skabe sammenhæng i de forskellige patientforløb. Du trives med den grundlæggende sygepleje, men søger også en hverdag, hvor du bruger især den akutte og pallierende del af dit fag. Til tider vil du opleve at skulle kaste dig ud i detektivarbejde sammen med dine kolleger, når du skal finde den bedste behandling for en kompleks patient. I den forbindelse er det vigtigt, at du også nyder at dykke ned i teorien og få den viden, der kommer de hæmatologiske patienter til gode. Vores patienter er tilknyttet afdelingen i lang tid og er ofte også indlagt i noget tid, og derfor får du som sygeplejerske et tæt forhold til dem. Det er en givende relation, som kræver noget særligt af dig – både fagligt og personligt. Det er essentielt, at du aldrig giver slip på hverken patienter eller pårørende, før det det komplette forløb er tilrettelagt, og både patienter og pårørende er velinformerede.

Du er aldrig alene
Som ny sygeplejerske på Hæmatologisk afdeling er du aldrig alene. Uanset om du er erfaren eller nyuddannet, bliver du fulgt af en mentor, og du får et skræddersyet uddannelsesprogram med både mentor og udviklingssygeplejerske, så du bliver klædt godt på til opgaven.

Du får også:

  • Fleksible arbejdstider – du kan fx ønske faste nattevagter
  • Mulighed for efteruddannelse, hvor du kommer tilbage til afdelingen, når du har afsluttet din uddannelse
  • Mulighed for rotationsstilling, hvor du deler dine vagter mellem vores afsnit
  • Weekendvagt hver 3. weekend med fast weekendrul
  • I alt 6-8 aften- og nattevagter fordelt på fire uger.
     

Vores værdier
Vores afdeling er bundet sammen af et særligt værdifællesskab. Vi har for nyligt defineret de fire mest fremtrædende værdier - passer de til dig?

Vi arbejder sammen
På hæmatologisk afdeling har vi et helt unikt sammenhold, der går på tværs af faggrænser og afsnit. Sygeplejersker, læger, social- og sundhedsassistenter, fysio- og ergoterapeuter, diætister og hospitalspræst arbejder sammen som en enhed for patienternes bedste. Vi har faste tværfaglige konferencer, hvor vi sammen planlægger den bedste behandling for de enkelte patienter, og vi har forskellige tværfaglige arbejdsgrupper, der arbejder målrettet med alt fra ernæring til patient- og pårørendeinddragelse. Afdelingen er præget af en flad struktur, hvor alle kan byde ind med nye input.

Vi tager ansvar
Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, og det er dybt indgroet i vores kultur, at vi handler hurtigt for at løse problemer og på at lære af vores fejl. Afdelingen er præget af ordentlighed og af en fællesskabsfølelse, som betyder, at vi tager ansvar for patienter og pårørende, men også for at vi alle lever op til afdelingens værdier.

Vi tænker nyt
Vi er hele tiden på vej nye steder hen, og det kan du se, når du kommer ind i afdelingen. Vi har startet netværket Livskræften til unge patienter med arrangementer i en særlig opholdsstue, og vi har indrettet målrettede patientstuer til delirøse patienter. Vi har en meget aktiv forskningsenhed, hvorfor du vil se projektsygeplejersker, der indsamler data på afsnittene. Vores hjemmeenhed arbejder løbende med patient empowerment – fx i form af hjemmekemo med CADD-pumper.

Vi skaber stemning
Det kollegiale sammenhold er i særklasse hos os. Når du starter, vil du møde en personalegruppe, der tager imod dig med åbne arme. Hos os tager vi hånd om hinanden, og den gode stemning kan mærkes af patienterne, som ofte beder os om at åbne dørene til deres stuer, så de kan høre os grine sammen. Vi har en stor fælles julefrokost og en juletræsfest, hvor man kan tage familien med. I januar holder vi nytårskur, og vi har to fælles årlige temadage. Vi synger morgensang med patienterne året rundt, og vi har et korps af frivillige, som hygger om patienterne. Mange af os laver også ting sammen i fritiden.  

 

Læs mere:
Værdibogen afdeling X
Virksomhedsgrundlag
Kompetenceprofil for sygeplejersker

Afdelingens LindkedIn-profil
Afdelingens Facebook-profil
Se og hør medarbejdere udtale sig om det at være ansat på afdeling X på Youtube

Afdelingens Instagramprofil


Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem DSR og Regionernes lønnings- og takstnævn og er omfattet af lokal løndannelse

Vil du vide mere?


Så kontakt meget gerne en af vores afdelingssygeplejersker:  
Charlotte Bang Pedersen, afdelingssygeplejerske på X1, telefon 51 26 19 99.
Annemarie Mikkelsen, afdelingssygeplejerske på X2, telefon 28 94 00 73.

Send din ansøgning via linket på siden


Ansøgningsfrist er til d. 17. december  2020. Samtaler forventes d. 21. december 2020