Jobbet "Er uddannelse og praksisnær læring vigtigt for dig? Vi søger en sygeplejerske som - Klinisk vejleder - til kirurgisk team" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Borgmester Ib Juuls vej 1, 2730 Herlev

Dit næste skridt

I vores afsnit er vi et godt team, der gerne vil uddanne vores kommende kollegaer bedst muligt og vægter denne del af sygeplejen højt. Vi har valg af have to kliniske vejleder i afsnittet, så du vil få en erfaren tæt samarbejdspartner i samme funktion.

Vi modtager studerende i modul 2, 4, 5 og 6 semester. Som klinisk vejleder indgår du i den daglige pleje sammen med de studerende, hvor du har fokus på både den studerendes læring og høj faglighed omkring sygeplejen. Da du skal fokusere på særlige opgaver med de studerende, vil der også blive planlagt kliniske dage, hvor du ikke indgår i normeringen.

Du vil indgå i et samarbejde med de kliniske vejledere på de øvrige afsnit og den koordinerende kliniske vejleder i afdelingen for Mave-, tarm- og leversygdomme. Vi mødes omkring planlægning og udvikling af den kliniske undervisning og vægter den faglige sparing højt. I afdelingen lægger vi stor vægt på at skabe et trygt og udviklende læringsrum for vores studerende.

Vi søger at du som klinisk vejleder:

 • Kan lide at udvikle sygeplejen og lære fra dig
 • Evner at få det bedste faglige frem i vores studerende
 • Du er undrende og nysgerrig og kan reflektere i fællesskab
 • Gode kommunikative og pædagogiske formidlingsevner
 • Minimum to års klinisk erfaring og gerne indenfor det kirurgiske speciale
 • 1/6 diplomuddannelse, svarende til klinisk vejlederuddannelse – eller et ønske om at tage uddannelsen

Som klinisk vejleder er dine arbejdsopgaver at

 • Vejlede i alle former for kliniske læringssituationer
 • Afholde studiesamtaler
 • Afholdelse af intern prøve og fastlagte studieaktiviteter i samarbejde med koordinerende klinisk vejleder
 • Eksaminator ved 6. semester eksamen
 • Deltagelse i fælles refleksion på tværs i afdelingen for Mave-, tarm- og leversygdomme
 • Deltagelse i pædagogisk forum for alle kliniske vejledere på Herlev Hospital
 • Holde dig ajour i forhold til ændringer i sygeplejeuddannelsen

Vores patienter er ofte indlagt i akutte operationskrævende forløb pga. sygdomme i mave-tarm regionen og med svær akut påvirkning af alle organsystemer. Vi arbejder effektivt på at optimerer forløbene for patienterne i højrisikogruppen, hvor sygeplejen er kernen til at skabe optimale forløb for den enkelte patient.

Årsagen til indlæggelse kan være diagnostik, operation og behandling af mange forskellige mave-tarm kirurgiske sygdomme, som for eksempel ileus, divertikler, infektioner med abscesser og fistler. En stor gruppe af vores patienter har kræft og behandles i alle faser i sygdomen, herunder også i palliationsfasen. Vi forventer derfor en kollega som trives i et miljø, hvor der ikke er to dage som er ens.

Stillingen er en på 32-37 timer og er til besættelse pr. 1. april 2021.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen eller aftale besøg i afdelingen, er du velkommen til at kontakte klinisk underviser Lene Schütt Skov på 21677847 eller afdelingssygeplejerske på - kirurgisk afsnit 4 - Dorte Skaarup Schmidt på telefon 38682574 eller E-mail: Dorte.skaarup.schmidt@regionh.dk

Du kan læse mere om afdelingen på www.herlevhospital.dk eller mød os på Instagram og Facebook: gastro_sygepleje