Jobbet "Røntgen og Skanning Afsnit 1, 2 og 3, Aarhus Universitetshospital søger en Radiograf med engagement, fleksibilitet og faglig stolthed" er udløbet

Region Midtjylland

Røntgen og Skanning

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Radiograf til en fast stilling søges til ansættelse fra 1. juni 2021 eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer pr. uge med deltagelse i vagttjeneste, efter endt oplæring.

Vi søger en radiograf, der sætter pris på høj faglighed, varierende arbejdsopgaver, indflydelse og fleksibilitet. Som både kan arbejde selvstændigt og trives i mindre højtspecialiserede teams, i tæt samarbejde med afsnittets øvrige faggrupper samt har lyst til at bidrage aktivt til vores forbedringskultur.

Afsnit 1: Varetager primært radiologisk diagnostik og behandling af akutte patienter til udredning og evt. indlæggelse via Traumecenteret, Skadestuen, Lægevagten eller Psykiatrisk Skadestue.

Afsnit 2: Varetager hovedsageligt radiologisk diagnostik og behandling af patienter henvist akut fra Privat praktiserende læger samt indlagte og ambulante patienter fra Afdelingen Diabetes og Hormonsygdomme og Afdelingen for Ældresygdomme.

Afsnit 3: Varetager hovedsageligt radiologisk diagnostik, behandling og kontroller af både indlagte og ambulante patienter fra Ortopædkirurgisk Afdeling.

Samlet på de 3 afsnit, drifter vi følgende modaliteter:
3 CT skannere
7 DR rum
3 Traumerum (G-arme)
2 MR skannere
2 UL rum


Vores afsnit er døgnbemandet i 3-holds skift, derfor vil du skulle deltage i både dag-, aften- og nattevagter, fordelt over en 12 ugers normperiode.


Vi forventer at du:
 
 • er autoriseret radiograf
 • er engageret og selvstændig
 • er serviceminded med let til smil
 • har gode samarbejds- og kommunikationsevner
 • er ansvarsfuld og kvalitetsbevidst
 • er positiv og fleksibel
 • trives med et til tider højt arbejdstempo
 • har interesse og erfaring inden for Akut-Traume samt orto-radiologi.
 • har lyst til at medvirke til uddannelse af studerende
   

Vi kan tilbyde dig:
 • varierende arbejdsopgaver
 • en afdeling med fokus på høj kvalitet i det gode patientforløb
 • positive, humoristiske og imødekommende kolleger
 • mulighed for faglig og personlig udvikling
 • social, organisatorisk, læring og faglig kompetenceudvikling
 • fleksibilitet i forbindelse med planlægning af vagt/ferie.

Røntgen og Skanning er fordelt på otte afsnit på Aarhus Universitetshospital og beskæftiger ca. 375 medarbejdere. Organisatorisk er afsnittene fordelt på fire afsnitsledelser, som refererer til én afdelingsledelse.
 
Vores vision er at tilhøre eliten for radiologiske ydelser og vi stræber efter fortsat udvikling, da vi ønsker at være patienternes og de fagprofessionelles sikre valg.
Røntgen og skanning samarbejder på tværs af afsnit og udfører varierende arbejdsopgaver indenfor højt specialiserede undersøgelser.
Radiograffaglig udvikling og kvalitetssikring vil indgå, som en naturlig del af din hverdag på afdelingen.
 
Vi har et veltilrettelagt, individuelt introduktions-/oplæringsprogram. 
Vi er uddannelsessted for radiografstuderende fra University College Nordjylland UCN og har studerende i alle de kliniske uddannelsesforløb.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til
Tillidsrepræsentant for plejepersonale Jørn Salte på joersalt@rm.dk
Afdelingsradiograf Charlotte Weigand på charweig@rm.dk


Ansøgningsfrist den 15. april 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 17.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.