Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Nordstjernevej 41, 2600 Glostrup

Er du klinisk vejleder, eller ønsker du at blive det? Vi søger en sygeplejerske med gode pædagogiske evner til funktionen som klinisk vejleder på åbent afsnit (176)

Har du flair for at lære fra dig, og brænder du for psykiatrisk sygepleje? Vi leder lige nu efter en sygeplejerske, der skal varetage funktionen som klinisk vejleder.

 

Velkommen indenfor hos åbent afsnit 176 

Vi er et åbent psykiatrisk afsnit med plads til 19 patienter, som arbejder recovery-orienteret med relationsbehandling. Behandling og sygepleje er tilrettelagt ud fra kognitive og miljøterapeutiske principper.

Vores patienter har blandede psykiatriske diagnoser og problemstillinger, og de er indlagte i gennemsnit 6 til 8 uger.

 

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?

Du kommer til at arbejde med individuelle behandlingsplaner for patienterne, der omfatter udredning, behandling og udslusning.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Du bliver fast kontaktperson for 3-4 patienter
 • Du skal lejlighedsvis varetage koordinatorfunktion til planlægning af læge- og psykologsamtaler  
 • Medicinadministration og lejlighedsvis skal du varetage den ansvarshavende sygeplejerskefunktion

Vi samarbejder med pårørende ud fra patientens ønsker, og har fokus på børnesamtaler. Vi afholder også netværksmøder med ambulante samarbejdspartnere for at prioritere det enkelte patientforløb.

Du vil ligeledes få en stor indflydelse på vores arbejdsgange og forbedringsprocesser via vores forbedringstavlemøder.

I din funktion som klinisk vejleder skal du vejlede, skabe refleksion over sygeplejen samt være rollemodel for vores sygeplejestuderende på 3. og 6. semester. Vi har allerede en klinisk vejleder i afsnittet, så du skal primært have med de 6. semester studerende at gøre.

 

Vores forventninger til dig

Du er god til at skabe relationer. Du motiveres af at yde sygepleje til den psykiatriske patient, og du er dygtig til at skabe relationer til både patienterne og de studerende.

Du er god til at lære fra dig. Du kommer til at stå for den daglige vejledning af studerende. Derfor er det vigtigt, at du er god til at kommunikere, og du lægger vægt på facilliteringen af gode læringsprocesser. Du ser mulighederne i et velfungerende studiemiljø på en åben psykiatrisk afdeling.

Du er fagligt velfunderet. I samarbejde med dine kolleger får du en vigtig rolle med at udvikle den faglige kvalitet af sygeplejen i afdelingen, samt videregive denne til de studerende. Din faglighed kommer også til udtryk i dit arbejde med sanseintegration og kriseplaner til vores patienter ved brug af vores sanserum og sanseredskaber.  

Kvalifikationer 
For at blive taget i betragtning til stillingen skal du være autoriseret sygeplejerske og gerne have uddannelsen som klinisk vejleder. Har du en stor interesse for uddannelsen af studerende, hører vi meget gerne fra dig, selvom du måtte mangle denne.  

 

Vi kan tilbyde

Et højt fagligt niveau, en gruppedynamik i særklasse og et godt arbejdsmiljø. Vi insisterer på at opretholde et godt arbejdsmiljø med ærlighed og respekt for hinandens forskelligheder. Vi har dagligt monofagligt møde med fokus på sygeplejeudfordringer, personaletrivsel, samarbejde og arbejdsglidning, og så prioriterer vi, at vi i teamet spiser frokost sammen.

Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Alle nyansatte får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb. Desuden vil du blive tilmeldt vores obligatoriske kurser i konflikthåndtering og deeskalerende teknikker, og efterfølgende vil du 2 gange om året deltage i vedligeholdelsestræning.

Du kommer til at deltage i supervision, kursusdage med dine kommende kollegaer både lokalt på 176 og i netværket med øvrige kliniske vejledere på centeret. 

Gode karrieremuligheder. Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt bl.a. gennem kurser. Se de mange muligheder her.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for ny løn.

Der er tale om en fast stilling som sygeplejerske fra den 01.06.21 eller efter aftale. Weekendarbejde vil være efter aftale med afdelingssygeplejersken og vagtplanlægger efter afsnittets driftsmæssige behov. Ansættelse i blandede vagter med 2 holds skift dag/aften.

Vi stræber efter, at du vil være 32 timer i patientplejen med de studerende, og at du kan gå til vejledersamtaler op til 5 timer om ugen, men dette skal du selv være med til at efterleve.

I forbindelse med ansættelse indhenter vi referencer.

Afsnit 176 ligger på Nordstjernevej 41, 2600 Glostrup, og er en del af Psykiatrisk Center Glostrup.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Søg via link senest d. 18. april. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Line Seewaldsen på tlf.: 30 44 91 47 eller assisterende afdelingssygeplejerske Mona Brix tlf. 38640577

 

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrisk Center Glostrup
 • Kontaktperson
  Line Seewaldsen
  Line.seewaldsen@regionh.dk
  30449147
 • Adresse
  Nordstjernevej 41, 2600 Glostrup
 • Stillingstyper
  Klinisk vejleder
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-06-2021
 • Regionens jobnr.
  230927
 • Quick-nr.
  407218
 • Ansøgningsfrist
  18-04-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrisk Center Glostrup
 • Adresse
  Nordstjernevej 41, 2600 Glostrup
 • Kontaktperson
  Line Seewaldsen
  Line.seewaldsen@regionh.dk
  30449147
 • Stillingstyper
  Klinisk vejleder
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-06-2021
 • Regionens jobnr.
  230927
 • Quick-nr.
  407218
 • Ansøgningsfrist
  18-04-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Er du klinisk vejleder, eller ønsker du at blive det? Vi søger en sygeplejerske med gode pædagogiske evner til funktionen som klinisk vejleder på åbent afsnit (176)"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.