Jobbet "Driftskoordinerende bioanalytiker i histologilaboratoriet, Klinisk Patologi, Vejle Sygehus" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Beriderbakken 4, 7100 Vejle

Dit næste skridt

Ved Klinisk Patologi, SLB er en nyoprettet stilling som driftskoordinerende bioanalytiker i histologien på 37 timer pr. uge ledig pr. 1. maj 2021 eller snarest herefter.

Klinisk Patologi, Vejle Sygehus er en mellemstor, moderne og velfungerende patologiafdeling med en vigtig og central funktion på Vejle Sygehus, som er udpeget til specialsygehus med funktion inden for kræftbehandling,

Klinisk Patologi har til huse i Laboratoriebygningen, Vejle Sygehus og råder over en palet af moderne udstyr og har en del fælles lokaler og udstyr til molekylære analyser sammen med de øvrige laboratoriespecialer. Vi er godt 60 medarbejdere, og personalegruppen består af en stor bioanalytikergruppe - lægesekretærer – speciallæger – uddannelseslæger - molekylærbiologer – og en kapelbetjent.

Vi har en åben og humoristisk omgangstone, hvor tværfaglighed og samarbejde er i højsædet, og alle faggrupper arbejder sammen om kerneopgaverne, som med et patientcentreret fokus omfatter diagnostik, forskning/udvikling og uddannelse. 

I vores histologilaboratorium er vi ca. 20 histobioanalytikere, og vi håndterer årligt godt 30.000 histologiske prøver. I Region Syddanmark er patologiafdelingerne i gang med implementering af Digital Patologi, hvor det histologiske område digitaliseres, hvilket betyder, at vi har fået et nyt og spændende arbejdsområde i histologilaboratoriet. Vores immunhistokemiske analyser er også placeret organisatorisk i histologien, og vi deltager gerne i forskning- og udviklingsopgaver. Som led i kompetenceudvikling/jobglidning har vi i histologien flere bioanalytikere med diplomuddannelse i udskæring, som dagligt varetager en del af den komplekse udskæring.

Vi tilbyder dig et selvstændigt, udfordrende og alsidigt job, som består af 3 hovedfunktioner – nemlig

 • koordinering af driften
 • administrative opgaver
 • deltagelse i den daglige drift
   

I tæt samarbejde med afdelingsbioanalytikeren vil du få medansvar for koordinering af den daglige drift i histologilaboratoriet, og din deltagelse i driften giver dig ”fingeren på pulsen” i laboratoriet. Med din interesse for work flow og procesoptimering vil du have overblik over den daglige produktion og ligeledes kunne prioritere mellem opgaverne og allokere ressourcerne, hvor behovet er. Du har blik for at løse opgaverne smart og arbejder naturligt med kontinuerlige forbedringer.

Du tilrettelægger arbejds- og ferieplaner i tæt samarbejde med afdelingsbioanalytikeren, som vil være din nærmeste leder og tætteste samarbejdspartner. Der vil også være andre administrative opgaver såsom varebestilling, tjenestetidsregistrering, infonetdokumenter og meget andet.

Du vil endvidere tage del i driften i laboratoriet, hvor du med din erfaring fra arbejde i et histologilaboratorium kan bidrage til produktionen med opgaver som f.eks. modtagelse/oprettelse af prøver, paraffinindstøbning, mikrotomi, simpel udskæring mv.

Samarbejdet i afdelingen foregår i en uformel tone og med en positiv indstilling til dagens mangeartede opgaver med patientcentreret fokus på højeste faglighed og service. Vores arbejdstid er hverdage, og vi har ingen weekend- eller helligdagsvagter. Du vil dog deltage i histologiens lukkevagtordning.

Vi forestiller os, at du

 • Har gode samarbejdsevner på alle niveauer, har et godt overblik over ”prøvens gang” i laboratoriet og ønsker at arbejde med administrative opgaver.
 • Brænder for arbejdsopgaverne i histologilaboratoriet, kontinuerlige forbedringer og den faglige udvikling i faget.
 • Er autoriseret bioanalytiker med solid erfaring fra arbejde i histologilaboratorium.
 • Arbejder aktivt for et godt arbejdsmiljø og for at være en hjælpsom og imødekommende kollega.
 • Arbejder engageret, ansvars- og kvalitetsbevidst og kan koordinere og planlægge dine egne opgaver.
 • Er ambitiøs, omhyggelig, fleksibel og serviceminded.
 • Evner og trives med mange samtidige opgaver og følger disse til dørs.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte afdelingsbioanalytiker Helle Johnsen på e-mail helle.johnsen2@rsyd.dk eller på tlf. nr.7940 9175.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Danske bioanalytikere.

Ansøgningsfrist er 18.04.2021. Samtaler forventes afholdt i uge 16/21.