Region Midtjylland

Neurologi

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Oversygeplejerske til Neurologi, Aarhus Universitetshospital

Vil du arbejde aktivt med patientinvolvering og definere rammer for sammenhængende patientforløb, der rummer universitetshospitalets høje faglighed såvel som den enkelte patients ønsker og behov?

Er du en organisatorisk stærk leder, der evner at favne mange forskellige faggrupper i en højt specialiseret afdeling med komplekse og krævende plejeforløb? Kan du tænke strategisk, og har du udsyn? Er du en tydelig, handlingsorienteret og beslutsom retningsgiver, der formår at føre igangsatte initiativer igennem?
Så har vi den perfekte stilling til dig som oversygeplejerske ved Neurologi på Aarhus Universitetshospital (AUH).

AUH søger en empatisk, rummelig og samarbejdsstærk oversygeplejerske, der sammen med den ledende overlæge går forrest med at udvikle afdelingen sammen med medarbejdere og tætte samarbejdspartnere. Neurologi har mange samarbejdspartnere, både internt på hospitalet og regionalt/nationalt/internationalt. Det kalder på en rolig og velovervejet leder, som har gennemslagskraft og forståelse for relationers betydning for at lykkes. En leder som har ambitioner for, at en højt specialiseret afdeling kan nå nye højder.

Hvem er vi?
Neurologi er en af de mest komplette neurologiske afdelinger i Danmark. Afdelingen varetager størsteparten af regions- og højtspecialiserede funktioner i Neurologisk Specialeplan for Region Midtjylland og har samtidig en stor portefølje af hovedfunktionsforløb. Neurologi varetager undersøgelse og behandling af sygdomme i nervesystem og muskler for de borgere, der har behov for det. Patientforløbene varetages ambulant i samarbejde med relevante samarbejdspartnere og som indlæggelse, når patientens tilstand kræver det.

Neurologi er en universitetsafdeling med uddannelses- og forskningsforpligtigelse tilknyttet Aarhus Universitet og VIA. Afdelingen har et meget aktivt forskningsmiljø med forskning inden for stort set alle neurologiske subspecialer. Forskerne deltager i både lokale, nationale og internationale netværk, og 20% af speciallægernes tid er frikøbt til forskning.
Afdelingen har en lærestolsprofessor, 5 kliniske professorer, 8 kliniske lektorer og 14 projektsygeplejersker tilknyttet. Her ud over har afdelingen i 2021 ansat en klinisk sygeplejespecialist.

Til Neurologi er knyttet flere store forskningsgrupper, og Neurologi driver Dansk Stroke Center og deltager i samarbejdet omkring Dansk Neuroforsknings Center.

Hvad tilbyder vi dig?
AUH tilbyder en lederstilling på strategisk niveau i en højtspecialiseret afdeling på
et universitetshospital, hvor du sammen med den ledende overlæge står i spidsen for afdelingen.

Hjernens sygdomme er et af AUHs satsningsområder, dette kræver, at du er med til at
brande specialet nationalt, og er med til at sikre og profilere den faglige udvikling og forskning - både monofagligt og på tværs.

Hvad forventer vi af dig?
AUH søger en oversygeplejerske, der er sygeplejeuddannet og har en lederuddannelse. Den rette kandidat må gerne have ledelseserfaring fra samme ledelsesniveau, dokumenteret erfaring og resultater med tværfaglige ledelsesopgaver og forbedringsledelse.

Det forventes, at din ledelsesstil er motiverende, anerkendende og tillidsbaseret. Men også en ledelsesstil, der kan udfordre omgivelserne på grundlæggende antagelser. For dig er det naturligt at skabe resultater gennem samarbejde. Du skal have blik for samarbejde, arbejdsgange og tværgående opgaver. Du skal definere rammer for sammenhængende patientforløb, der rummer universitetshospitalets høje faglighed såvel som den enkelte patients ønsker og behov til gavn for afdelingens mange patienter.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende autorisation og børneattest.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen kontakt venligst hospitalsdirektør Poul Blaabjerg, mobil 5131 3506 eller mail: poul.blaabjerg@rm.dk eller ledende overlæge Trine Tandrup, tlf: 7845 4240 eller mail: trinlamm@rm.dk.

Du kan læse job- og personprofil samt stillings- og funktionsbeskrivelse for denne stilling i vedhæftede fil her.

På vores hjemmeside kan du læse om AUH's organisationsopbygning, hospitalets
grundfortælling mv.

Du skal stile ansøgning, CV og andre relevante bilag elektronisk til AUH's hospitalsledelse via linket i annoncen.

Ansættelsesproces
Ansøgningsfrist er den 6. maj 2021.
Første ansættelsessamtale er den 19. maj.
Anden ansættelsessamtale er den 28. maj.
Mellem første og anden ansættelsessamtale vil der blive gennemført personlighedstest.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Aarhus Universitetshospital
 • Kontaktperson
  Poul Blaabjerg
  51313506
 • Adresse
  Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N
 • Stillingstyper
  Ledende sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-08-2021
 • Regionens jobnr.
  29948
 • Quick-nr.
  407771
 • Ansøgningsfrist
  06-05-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Aarhus Universitetshospital
 • Adresse
  Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N
 • Kontaktperson
  Poul Blaabjerg
  51313506
 • Stillingstyper
  Ledende sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-08-2021
 • Regionens jobnr.
  29948
 • Quick-nr.
  407771
 • Ansøgningsfrist
  06-05-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Oversygeplejerske til Neurologi, Aarhus Universitetshospital"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.