Jobbet "Afdelingssygeplejerske søges til Ortopædkirurgiske Senge O1, Sygehus Lillebælt Kolding" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Sygehusvej 24, 6000 Kolding

Dit næste skridt

Vores afdelingssygeplejerske gennem mange år har søgt nye udfordringer, og derfor søger vi en ny dedikeret afdelingssygeplejerske til at lede afsnittet videre pr. 1. august 2021 eller efter aftale.


Om afdelingen:

Vi tilbyder et spændende lederjob, hvor du som afdelingssygeplejerske bliver ansvarlig for et akut sengeafsnit med 20 sengepladser. Stillingen indebærer personaleledelse for cirka 30 medarbejdere fordelt på sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Du vil få et tæt samarbejde med den afsnitsledende overlæge samt afdelingssygeplejersken på det andet ortopædkirurgiske sengeafsnit og souschefen, som blandt andet varetager introduktion af nye medarbejdere.
Sengeafsnittet er en del af Ortopædkirurgisk Afdeling som består af to sengeafsnit med i alt 45 sengepladser, en operationsgang og et stort ambulatorium.
Afsnittet har en høj kvalitet i pleje og behandling af ortogeriatriske patienter og har et unikt tværfagligt samarbejde med fysioterapeuter, ergoterapeuter, ortopædkirurg og geriater.
Afsnittet ligger højt i kvalitetsmålene for pleje og behandling af patienter med hoftebrud og har stor national anerkendelse.
Vi har en stærk værdibaseret kultur og arbejder målrettet med patient- og pårørendeinddragelse, udvikling af sygeplejen, kompetenceudvikling og fastholdelse af en høj kvalitet i sygeplejen.


Din profil:

 • Du arbejder værdibaseret og viser vejen i forhold til at leve op til vores værdi om Patienten Først
 • Du er ambitiøs og struktureret
 • Du anser kommunikation, tillid og åbenhed som værende helt afgørende værdier i praksisfællesskabet
 • Du har ledererfaring og/eller erfaring inden for kvalitetsudvikling eller projektledelse. Du har gerne relevant lederuddannelse
 • Du har erfaring med at samarbejde på tværs af afsnit og sektorer
 • Du har lyst og kompetencer til at lede et kompetent personale på et akut sengeafsnit med et højt patient flow, og du er selv nysgerrig efter lære specialet at kende
 • Du har lyst og evne til at lede en personalegruppe i et afsnit med en flad ledelsesstruktur, hvor mange medarbejdere har ansvar for forskellige funktioner, som for eksempel specialeansvarlige, praktik og uddannelsesansvarlige, AMIR, hygiejneansvarlig m.m.
 • Du er god til at inddrage dine medarbejdere i små og større beslutninger i forhold til sygeplejen og organisering af arbejdet. Samtidig kan du selv træffe de nødvendige beslutninger
 • Du har den excellente sygepleje i fokus og går naturligt foran i udvikling af sygeplejen og er med til at skabe rammerne, så der generelt gives mulighed for udvikling


Vi tilbyder:

 • En veldrevet afdeling med et erfarent, engageret og kompetent personale såvel sygeplejemæssigt som lægemæssigt. Vi har en god sammensætning af erfarne og nyere sygeplejersker, og vi vægter uddannelse og kompetenceudvikling højt i dagligdagen. Vores motto er at være et godt være- og lærested.
 • En afdeling, hvor tværfaglighed og teamsamarbejde vægtes højt, og hvor afdelingssygeplejersken og den afsnitsansvarlige ortopædkirurg arbejder tæt sammen om ledelsen af sengeafsnittet.

Du bliver en del af et velfungerende ledelsesteam, bestående af afdelingsledelsen, de øvrige afdelingssygeplejersker, den ledende lægesekretær, souschef, kvalitetskoordinator og overlæger.
En afdeling, der ud over patientbehandling prioriterer uddannelse og forskning højt, og som har en velfungerende forskningsenhed med en lektor som forskningsleder.


Yderligere information:
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte
Ledende overlæge Anders Jordy via e-mail: anders.jordy@rsyd.dk eller på telefon 76362334
Afdelingssygeplejerske Heidi Grejsen via e-mail: heidi.grejsen@rsyd.dk eller på telefon 76362340
Afdelingssygeplejerske Hanne Vase via e-mail: hanne.vase.veilis@rsyd.dk eller på telefon 76362342


Du kan også læse mere om Ortopædkirurgi og Kolding Sygehus på Sygehus Lillebælts hjemmeside.


Løn og ansættelse:
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende faglig overenskomst.
Ansættelsesstart d. 1. august 2021 eller efter aftale.


Ansøgningsfrist og rekrutteringsprocessen:
Send din ansøgning via linket senest den 3. juni 2021.
Der planlægges to runder samtaler samt en personlighedstest mellem samtalerne. Vi forventer at gennemføre første samtalerunde den 8. juni 2021 og anden runde forventes afholdt 15. juni 2021.