Jobbet "Afsnitsledende sygeplejerske til Mave-Tarm ambulatoriet " er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsengade 35, 6700 Esbjerg

Dit næste skridt

Fra ide til handling!

Har du lysten til at lede en alsidig og udfordrende  og ikke mindst attraktiv arbejdsplads? Så giv dig selv mulighed for at få en vigtig og meningsfuld rolle, som afsnitsledende sygeplejerske i det kirurgiske område.

Kirurgisk mave-tarm ambulatorium varetager specialerne mave-tarmkirurgi, plastikkirurgi og brystkirurgi. Der er høj skopiaktivitet, traditionel ambulatorieaktivitet med forundersøgelser og kontroller, samt klargøring og hjemsendelse af sammedagskirurgiske patienter. Vi har fokus på at være en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og patienten i centrum.

Ambulatoriet har ca. 30 medarbejdere, der består af sygeplejersker, social-og sundhedsassistenter samt ufaglærte medarbejdere, som du alle bliver leder for. Vores fornemmeste opgave er at sikre sammenhængende patientforløb med pleje og behandling af høj kvalitet. Vi har omkring 30.000 indlagte og akutte i kirurgiske. Du kan læse mere om kirurgisk afdeling og ambulatoriet her.

Det kan du forvente af os
Du vil komme til en afdeling med spændende udfordringer, udvikling, dage, der aldrig er ens og en dedikeret og faglig dygtig medarbejderstab, som alle brænder for at yde sit bedste for patienterne. Du vil få mulighed for at præge kulturen og arbejdsgangene, som et led i en spændende proces efter en omorganisering af det ambulante område
Du vil blive en del af et samarbejde med sygeplejersker med specialfunktion, læger, sekretariat, booking- og forløbskoordinatorer. Du får en aktiv og vigtig rolle i udviklingen af ambulatoriet, hvor tværfagligt samarbejde og samarbejde tværs af afsnit og afdelinger omkring det gode patientforløb netop er hjørnestenene.

Vi ser muligheder, når det gælder din karriereudvikling. Vi er vilde med dine nye inputs, nysgerrige spørgsmål og andre måder at se verden på. Det betyder samtidig, at vi tilbyder dig rige muligheder for udvikling i din ledelse og din opgaveportefølje.

Om dig
Som afsnitsledende sygeplejerske vægter du ligeligt både på faglig-, administrativ-, strategisk- og personaleledelse. Det betyder bl.a. at du arbejder procesorienteret, struktureret og udviser økonomisk ansvarlighed samtidig med, at du har øje for helheden og samarbejdet på tværs af sygehusets afsnit.
Du er fokuseret på mål og mening gennem individuel og tværfaglig indlevelse, og du er stærk på det relationelle. Du har en afsmittende virkelyst og energi, er tydelig over for de ansatte omkring afsnittets mål og ambitioner, og du skaber rum for inspiration og udvikling.  

Samtidig er du bevidst om din rolle og position som leder, og du tør tage beslutninger og tage del i svære situationer, som kræver konstruktiv handling. Du er loyal over for organisationen og beslutninger, og bidrager med din erfaring og viden i ledergruppen.
 

Vi ønsker os en profil, som kan sige ja til flere af disse ting:

  • Lyst til- og talent for ledelse, og gerne ledererfaring fra lignende stilling
  • Stærk i at udføre, formidle og udvikle sygeplejen – gerne med en teoretisk og praktisk ballast
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner på tværs af faggrupper og enheder
  • Evne til at skabe følgeskab og arbejdsglæde –
  • Personlig gennemslagskraft, engagement og parathed til personlig og faglig udvikling
  • Evne til at bevare overblik og se muligheder i komplekse opgaver

Du kan læse Sydvestjysk Sygehus´ ledelsesgrundlag her og se funktionsbeskrivelsen for afsnitsledende sygeplejersker her

 

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Betina Funder tlf. 23744896.

Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 19. september 2021.