Region Midtjylland

Administrationen SBU

Sindalsvej 30, 8240 Risskov

Viceområdechef med stærk sundhedsfaglig profil

Specialområde Børn og Unge (SBU) har en klar vision - Vi vil være Danmarks førende specialtilbud for døgnanbragte børn og unge. For at lykkes med det, har vi brug for en områdeledelse med forskellige styrker og faglige kompetencer. Her kommer du ind i billedet.

Som vores nye viceområdechef bliver du en del af SBU's områdeledelse, der har det overordnede ansvar for at understøtte driften og den strategiske udvikling i hele organisationen. I dagligdagen får du ledelsesansvaret for et antal afdelinger og vil være i tæt kontakt med de afdelingsledere, der refererer til dig.

Vores nuværende viceområdechef er blevet tilbudt en attraktiv stilling i Region Syddanmark. Derfor er denne spændende mulighed opstået for den rette kandidat.

Hvem er du?
Det sundhedsfaglige område er et centralt udviklingsområde, og vi ønsker fortsat, at det skal have stor ledelsesmæssigt fokus og tyngde. Derfor er det centralt, at du har en sundhedsfaglig uddannelse eller har indgående kendskab til det sundhedsfaglige område.

Vi lægger også vægt på, at du har erfaring med arbejdet på socialområdet og gerne med døgnanbragte børn og unge. Og vi ser gerne, at du har kendskab til den daglige drift og ledelse på døgnområdet.

Du har flere års ledelseserfaring, og har fra tidligere jobs bevist din evne til at skabe følgeskab og forandring.

Du har kendskab til sundhedsloven og det sundhedsfaglige tilsyn og forstår at omsætte styrelsen for patientsikkerheds målepunkter til praksis. Du kan sætte retningen for den sundhedsfaglige indsats og understøtte afdelingslederne i at implementere den i praksis.

Foruden din sundhedsfaglige ballast forventer vi, at du kan agere tværfagligt i en dagligdag, hvor pædagogfaglighed og didaktik fylder meget.

Om stillingen
Som en del af områdeledelsen får du indflydelse på udviklingen af Specialområde Børn og Unge, hvor du vil indgå sammen med vores anden viceområdechef, administrationslederen og områdechefen.

De to viceområdechefer har ledelsesansvaret for afdelingslederne på vores afdelinger. Herudover har den ene viceområdechef specielt fokus på HR, mens du får ansvar for det sundhedsfaglige område.

Vi forventer, at du har erfaring med at lede gennem ledere på en måde, så det skaber gennemslagskraft og motivation både for ledere og medarbejdere i afdelingerne.

Hvem er vi?
SBU består af otte specialiserede døgntilbud, fire interne skoler og en specialbørnehave, som hver dag yder en individuelt tilpasset indsats for børn og unge med kognitive vanskeligheder, nedsat psykisk- og fysisk funktionsevne, udviklingsforstyrrelser, adfærdsmæssige- og sundhedsfaglige problemstillinger. Herudover tilbyder vi STU og individuelt tilrettelagte dagtilbud.

Vi understøtter børn og unges mulighed for et meningsfuldt liv. Vi ved, at den stemning, vi skaber, er den stemning, som udsatte børn og unge lever deres liv i.

Vi arbejder tværfagligt og helhedsorienteret med barnet og den unge i centrum. Foruden højt specialiserede pædagoger og særligt kvalificeret sundhedspersonale sikrer SBU et højt fagligt niveau gennem en række faguddannede specialister samt akademiske og administrative kompetencer. 

Det gør os i stand til at træde til, når kommunerne efterspørger et særligt specialiseret tilbud. For os er det en vigtig samfundsmæssig opgave at skabe muligheder for de mest udsatte børn og unge. Vi arbejder tæt sammen med pårørende, kommuner og andre myndigheder for at sikre de allerbedste rammer for vores målgrupper.

Vi vil være Danmarks førende specialtilbud til børn og unge. Derfor lægger vi vægt på uddannelse, innovation og udvikling, så vi også fremover sikrer høj kvalitet og specialisering i vores tilbud.

Læs mere på sbu.rm.dk.

Yderligere oplysninger
Der er tale om en fast stilling på fuld tid med løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem den faglige organisation og Region Midtjylland.

Du vil få base i SBU's administration, der har kontor i Risskov. Men du vil have din daglige gang på alle SBU's afdelinger, så det er et krav, at du har kørekort og adgang til bil.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til områdechef Ole Christian Graversen på tlf. 23 88 60 69.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 30. september 2021. Der holdes første samtale den 6. oktober og anden samtale den 13. oktober 2021. Der vil være en personlighedstest mellem første og anden samtale.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale. • Fakta

 • Arbejdssted
  Socialområdet
 • Kontaktperson
  Ole Christian Graversen
  +4523886069
 • Adresse
  Sindalsvej 30, 8240 Risskov
 • Stillingstyper
  Ledende sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-12-2021
 • Regionens jobnr.
  32112
 • Quick-nr.
  416188
 • Ansøgningsfrist
  30-09-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Socialområdet
 • Adresse
  Sindalsvej 30, 8240 Risskov
 • Kontaktperson
  Ole Christian Graversen
  +4523886069
 • Stillingstyper
  Ledende sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-12-2021
 • Regionens jobnr.
  32112
 • Quick-nr.
  416188
 • Ansøgningsfrist
  30-09-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Viceområdechef med stærk sundhedsfaglig profil"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.