Region Nordjylland

Intensivt sengeafsnit N5

Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev

Sygeplejerske til N5, Intensivt sengeafsnit, Klinik psykiatri Nord

Sygeplejerske søges til intensivt sengeafsnit N5, Psykiatrien, Brønderslev

Vi opnormerer i efteråret ´21 til 12 sengepladser og søger derfor en sygeplejerske - så har du lyst til en hverdag, hvor den grundlæggende sygepleje og din relation til patienten er dine vigtigste arbejdsredskaber? Vi søger en nye kolleger, der har lyst til at gøre en forskel, der kan mærkes for alle vores patienter, deres pårørende og for dine kollegaer. Du bliver en del af et afsnit, hvor personlig og faglig udvikling går hånd i hånd, og hvor vi arbejder sammen på kryds og tværs – og har det godt, mens vi gør det.

Gør en forskel hos os
Som sygeplejerske på N5 kommer du til at arbejde med patienter, der har svære psykiske lidelser, ofte kombineret med misbrug. Vi bruger relations behandling som udgangspunktet for sygepleje og behandling, der altid tilrettelægges individuelt ud fra patientens behov. Vi har et tæt tværfagligt samarbejde med afsnittets læge, socialrådgiver, ergoterapeut, ligesom vi har et tæt samarbejde med patientens netværk samt andre offentlige institutioner. En stor del af vores arbejde er motivation og støttende samtaler, praktiske opgaver sammen med patienterne. Vi har stort fokus på patientinddragelse, og forebyggelse af tvang, vi arbejder bl.a. med GEB og Safewards.
I forbindelse med opnormeringen til 12 patienter får bygget en multihal, hvorved vi får større mulighed for fysiske aktiviteter.

Om dig
Vi ønsker os en kollega, der ligesom os brænder for menneskelig udvikling og psykiatri, og at du er nysgerrig efter at lære nyt, gerne med et par års erfaring som sygeplejerske. Du er åben og imødekommende i forhold til Psykiatriens I TOP-værdier, og du møder patienterne med respekt og medmenneskelighed. Du er tålmodig, rummelig og anerkender de personlige ressourcer hos patienterne samtidig med, at du også er i stand til at arbejde målrettet med patientens motivation. Herudover ønsker vi os, at:
 • du har mod og evne til at reflektere over egne og kollegers holdninger og handlinger, og kan sætte ord på det.
 • du har personlig robusthed og overblik i akutte situationer.
 • du er aktivt medvirkende til at skabe et positivt og konstruktivt arbejdsmiljø.

Bliv klogere og dygtigere sammen med de bedste kolleger
Som sygeplejerske hos os bliver du del af en personalegruppe, hvor sammenhold, kollegial sparring, og udvikling betragtes som en naturlig del af hverdagen. Vi brænder for vores speciale, og vi har et godt arbejdsmiljø, hvor alle kommer til orde. Vi har højt til loftet, når det kommer til ideer til problemløsninger, og vi er ikke bundet af ’sådan plejer vi at gøre…’. Plejegruppen består af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter med stor faglig kompetence inden for det psykiatriske speciale, og plejen er organiseret i teams. Når du starter, får du et grundigt introduktionsforløb med udgangspunkt i dine forudsætninger. Vi prioriterer læring og uddannelse højt, og du får mulighed for at præge både læringsmiljøet og sygeplejen i afsnittet.
Sidst men ikke mindst, så er vi heller ikke mere faglige, end at der også er plads til både grin, hygge og masser af nærvær.

Praktisk
Der er ansøgningsfrist den 17. oktober 2021. Der er opstart i jobbet den 1. november 2021 eller snarest derefter.
Vi afholder samtaler i uge 43.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Majken Q Slott på telefon 97643898

Der er tale om en faste stilling, og løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst mellem Regionen og DSR.
Arbejdstid: 37 timer om ugen i blandede vagter.

Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.

Du sender din ansøgning ved at trykke på ”Søg Job” knappen og udfylder den formuler, som kommer frem. Du kan vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle bilag.

Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail vil ikke blive behandlet.

Mere om os
Patienter, der indlægges på Sengeafsnit N5 har forskellige psykiske sygdomme, ofte skizofreni eller andre sygdomme med psykose. Nogle af patienterne har desuden en behandlingsdom og/eller et misbrug, der medfører komplikationer. Patienterne er voksne over 18 år. Sengeafsnit N5 modtager patienter, der har brug for et indlæggelsesforløb med intensiv støtte, pleje og behandling. Læs mere om afsnittet.
Målsætningen for N5 er blandt andet at arbejde målrettet på at stabilisere og bedre patientens psykiske lidelse, forebygge tilbagefald til misbrug og kriminalitet efter udskrivelse og forebygge udadreagerende adfærd.

Link til regional karrieresite for sygeplejersker – her finder du også portrætter af vores sygeplejersker:
https://rn.dk/Genveje/Karriere/Sygeplejerske

 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien - Region Nordjylland
 • Kontaktperson
  Maiken Quist Slott
 • Adresse
  Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-11-2021
 • Regionens jobnr.
  11710
 • Quick-nr.
  416577
 • Ansøgningsfrist
  17-10-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien - Region Nordjylland
 • Adresse
  Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev
 • Kontaktperson
  Maiken Quist Slott
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-11-2021
 • Regionens jobnr.
  11710
 • Quick-nr.
  416577
 • Ansøgningsfrist
  17-10-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Sygeplejerske til N5, Intensivt sengeafsnit, Klinik psykiatri Nord"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.