Jobbet "Hospitalsenheden Vest - Sygeplejerske Urinvejskirurgisk Afdeling, Holstebro" er udløbet

Region Midtjylland

Urinvejskirurgisk afdeling

Lægårdvej 12A, 7500 Holstebro

Dit næste skridt

Er du til humor, ekspertise og urologi, så er vi holdet du kan li` 

Spekulerer du på at søge nye udfordringer så send en ansøgning til os. Vi søger en sygeplejerske til fast stilling på 37 timer i blandede vagter, i Holstebro og senere Gødstrup, med weekendarbejde maks. hver 3. weekend i 8 eller 8 ½ timers vagter til ansættelse pr. 1/11 2021. Afdelingen i Holstebro har integreret ambulatorium, så ansættelsen vil efter individuel oplæring i sengeafsnittet være i både ambulatoriet og i sengeafsnittet. Har du særlige kompetencer, vil vi gøre meget for at de kan komme i spil i afdelingen.

Faglig og organisatorisk profil

Urinvejskirurgisk Afdeling, Regionshospitalet Holstebro varetager urologien for den nordlige og vestlige del af Region Midtjylland, hvor der er et befolkningsunderlag på ca. 500.000 borgere. Afdelingen er fordelt på to matrikler, Holstebro og Viborg. Aktuelt råder afdelingen i Holstebro over 24 heldøgnssenge, et dagsafsnit samt et ambulatorium, hvortil der også er knyttet et urodynamisk laboratorium. Når vi flytter til Gødstrup varetager vi også driften på 2 gynækologiske senge. Der er desuden operativ aktivitet både på stationær og dagkirurgisk afsnit. I Viborg er der ligeledes et ambulatorium og dagkirurgisk aktivitet. Afdelingen har integreret ambulatorium, hvilket betyder at man som fastansat sygeplejerske på sigt vil få tjeneste både i ambulatoriet og i sengeafsnittet. Afdelingen har en årlig aktivitet på ca. 4200 udskrivninger og ca. 27000 ambulante besøg.
Vi modtager patienter til både elektive og akutte forløb, der er desuden en del patienter der har åben indlæggelse i afdelingen. Afdelingen er præget af et stort patient flow.
Afdelingen har stor undervisningsforpligtelse og varetager aktuelt uddannelse af sekretærelever, SOSA´er, falckreddere, sygeplejestuderende, medicinstuderende og læger under uddannelse.

Arbejdsopgaver og ansvarsområde

Vi forventer:
* At du har interesse eller kan se muligheder i det urologiske speciale
* At du er åben, fleksibel og har en positiv tilgang til forandringsprocesser
* At du har høje faglige ambitioner, er udviklingsorienteret og parat til faglig og personlig udvikling
* At du er engageret, stabil, ansvarlig og ærlig
* At du trives og er god til at skabe overblik i en hverdag med korte patientforløb, omskifteligt arbejdspres og arbejdstyngde
* At du har gode samarbejdsevner, er positiv og humoristisk indstillet og vil bidrage til et godt arbejdsmiljø i afdelingen

Vi tilbyder:

* Veltilrettelagt introduktionsforløb med tilknyttet mentorer samt løbende evalueringssamtaler
* Udvidet introduktionsforløb for nyuddannede sygeplejersker, incl. deltagelse i   urologisk basiskursus
* En afdeling med flad struktur og høj grad af tværfagligt samarbejde
* En erfaren medarbejderstab, derfor gode læringsmuligheder
* En spændende og til tider travl hverdag
* En enestående mulighed for at være med til at forberede flytning til Gødstrup i spritnye omgivelser
* Mulighed for høj grad af indflydelse på arbejdstidsplanen

Stillings- og funktionsbeskrivelse

Praktiske oplysninger

Du kan få yderligere information om stillingen og Hospitalsenheden Vest på www.vest.rm.dk eller ved at kontakte afdelingssygeplejerske Merete Haubjerg Sørensen tlf. 78439400. Du er også velkommen til at komme på besøg i afdelingen og tale med en medarbejder. Ansættelse fra 1/11 2021 eller efter nærmere aftale. Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Ansøgningsfrist: Mandag d. 27/9-2021. Ansættelsessamtaler vil finde sted onsdag den 29/9-2021

Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV.

Læs mere om et job med drive, dygtige kolleger og muligheder på vest.rm.dk/job