Jobbet "Lægesekretær / Sekretær til Afdeling for Kræftbehandling" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Borgmester Ib Juuls vej 7, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Vores ambulatorium for kræftsygdomme i hoved, hals og lunger - Klinik 1 - mangler en lægesekretær til at få enderne til at mødes. Vi håber, det er dig, der er den sekretær.

Vi arbejder i lyse lokaler med udsigt, og vi tilbyder dig 5 engagerede kolleger med forskellige baggrunde, som hver især brænder for forskellige områder af faget. Nogle elsker at arbejde med koder, andre at booke og andre igen er glade for arbejdet i receptionen. Vi glæder os til at lære dig og dine præferencer at kende.
Sammen bidrager vi til en god hverdag, hvor det er rart at komme på arbejde, og hvor patienten og den pårørendes kontakt med vores afdeling er så positiv som mulig på trods af den svære situation.

Vi har et afvekslende arbejde i en stor afdeling, og du vil hos os få mulighed for at arbejde med en bred pallette af lægesekretæropgaver:

 • Telefonbetjening
 • Afrunding af ambulatoriestuer, med alt hvad det indebærer
 • Booking, herunder seriebooking
 • Modtagelse af vores patienter i receptionen
 • Tværfaglige opgaver i tæt samarbejde med sygeplejersker og læger
 • Mulighed for at arbejde hjemme efter aftale
 • Vi arbejder i et rul, hvor arbejdsopgaverne skifter, så ikke to dage er ens.

Hvis du kan se dig selv i følgende, så er det lige dig, vi mangler:

 • Du er drevet af at gøre dit bedste for, at patienternes oplevelse af afdelingen er god
 • Du er fyldt med energi og gåpåmod, har et positivt syn på verden, er omgængelig og bidrager til det gode arbejdsmiljø og kollegaskab
 • Du ser løsninger frem for begrænsninger
 • Du er fleksibel og mødestabil
 • Du har en høj grad af faglighed og stolthed i dit arbejde, der også afspejles, når der er travlt.

Det er ikke vigtigt, at du er uddannet lægesekretær, men det er en fordel, at du har arbejdet som lægesekretær i Sundhedsplatformen. Vi sammensætter en god oplæringsplan specielt til dig, og sørger for, at du lærer det, du skal kunne for at kunne arbejde i afdelingen.

Afdelingen har mange lange patientforløb, der stiller store krav til overblik, omhyggelighed og kommunikation. Arbejdet med kræftpakkeforløb og maksimale ventetider er en fordel, men ikke et krav.

Ansættelsesvilkår 
37 timer ugentlig og Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende retningslinjer.  
Der er fortrinsvis lukket ned i weekender og søn-/helligdage, men der er varslet op til højst 10 lørdage og 3 søn-/helligdage om året (dette er efter behovet i afdelingen og sjældent)

Ansøgning
Ansøgningsfrist den 6. oktober 2021
Samtaler forventes holdt i uge 41 eller løbende efter behov.  
Er du interesseret i at høre nærmere om os eller stillingen, så er du velkommen til at komme forbi eller kontakte ledende lægesekretær Barbara Bøttern på telefon 38 68 92 66. 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV elektronisk.   

Om Afdeling for Kræftbehandling
Afdelingen består af 1 sengeafsnit, 6 klinikker og stråleterapien. Vi behandler mange former for kræftsygdomme, og vores patienter modtager ambulant medicinsk kræftbehandling i vores diagnoseopdelte klinikker.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.