Jobbet "Fysioterapeut" er udløbet

Region Nordjylland

Fysio- og Ergoterapi, Frederikshavn

Barfredsvej 83, 9900 Frederikshavn

Dit næste skridt

Du vil blive en del af den ortopædkirurgiske gruppe, der varetager opgaver på det ortopædkirurgiske sengeafsnit. Opgaverne er primært mobilisering, genoptræning og vurdering af funktionsevne med henblik på udarbejdelse af genoptræningsplan samt koordinering i forhold til patientens udskrivelse.
Vi udfører ambulante kontroller efter knæ- og hoftealloplastik og  træning af ortopædkirurgiske ambulante patienter henvist til specialiseret genoptræning.

Fysioterapeuterne er værdsatte tværfaglige samarbejdspartnere, der har en vigtig rolle i patientens indlæggelses forløb.

Ansættelsen indebærer at man indgår i weekendvagtordning med sine kollegaer.
I afdelingen er der ansat 8 fysioterapeuter, 1 depotmedarbejder og 1 sekretær. Vi modtager studerende i kliniske undervisningsforløb fra fysioterapeutuddannelsen University College Nordjylland.

Vi søger en faglig dygtig og energisk fysioterapeut, der er fleksibel, er i stand til at prioritere og har et godt overblik i en hverdag med skiftende udfordrende opgaver med patienten i fokus.

Vi tilbyder:
Grundig introduktion og oplæring
En afvekslende hverdag med forskelligartede opgaver
Rutinerede og dygtige kollegaer du kan udveksle erfaringer med
Er velfungerende samarbejde med personalet på sengeafsnittet
Et godt kollegialt fællesskab og en uhøjtidelig tone
Gode fysiske rammer og træningsfaciliteter

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.


 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.