Jobbet "Vil du være med til at præsentere kommende sygeplejersker for psykiatriens muligheder, og er du god til at lære fra dig?" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Brøndbyøstervej 160, 2605 Brøndby

Dit næste skridt

Hos os, på intensivt afsnit 811, arbejder vi aktivt med det gode arbejdsmiljø, og det er vigtigt for os, at der er tid til både patienterne, vores kollegaskab og de studerende. Vi lægger vægt på kombinationen af psykiatrisk og somatisk sygepleje, og at du kan udvikle dig fagligt!

 

Derfor skal du arbejde sammen med os

Vi arbejder aktivt på det gode kollegaskab, og vi har valgt 3 værdier, der er vigtige for os, nemlig; Faglighed, troværdighed og respekt. Dem bliver vi ved med at arbejde med, fordi det er vigtigt for os at vores medarbejdere føler sig lige så godt tilrette i afsnittet, som vores patienter.


Det er desuden vigtigt for os at høre ideer og forslag til ændringer, så alle kan være med til at tage beslutninger for vores fælles arbejdsplads.

 

”Da jeg startede på 811 blev jeg taget så varmt imod, som jeg aldrig har prøvet det før. Der er så meget positiv feedback og imødekommenhed. Jeg blev lynhurtigt en del af gruppen.”

- assisterende afdelingssygeplejerske, Thomas

 

Hvis kommer fra somatikken, skal du ikke være nervøs – vi sørger for en skræddersyet opstart med grundig oplæring i specialet - herunder kurset ”godt på vej i psykiatrien”.

Desuden tilbyder vi mentorordning og gode karrieremuligheder.

 

Om jobbet

Vi har 13 voksne patienter med alle typer af diagnoser. Vi har en god normering, så vi har god tid til patienter, udvikling og vores studerende. Din funktion vil være delt som henholdsvis klinisk vejleder og sygeplejerske. Nogle af dine vigtigste opgaver bliver at:

  • være vejleder for 3. og 6. semester studerende
  • være kontaktperson for 2-3 patienter 
  • varetage de kliniske opgaver; medicingivning og daglig sygepleje til dine tildelte patienter 
  • koordinere afsnittets daglige opgaver sammen med dine kolleger.


Hvem er du?  

Du er uddannet sygeplejerske. Du ser det som en vigtig opgave at vores sygeplejestuderende får et godt og lærerigt klinikforløb.

Du ønsker at kombinere psykiatrisk og somatisk sygepleje og at have god tid til at danne relationer til patienterne. Du ønsker en arbejdsplads med fokus på det gode kollegaskab og sammenhold.
 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for ny løn.

Der er tale om en fast stilling på fuld tid i blandet vagter – med fleksibilitet ift. vagtønsker. Tøv ikke med at søge stillingen ved særlige ønsker og behov.

Vores weekendvagter er lige nu hver anden weekend, men vi er i gang med at omlægge det ud fra rullet hver 2. weekend, hver 2. weekend, hver 4. weekend, hvilket vil sige at du på 8 uger arbejder 3 weekender

Intensivt afsnit 811 ligger på Brøndbyøstervej 160, og er en del af Psykiatrisk Center Glostrup.


Skal vi arbejde sammen?

Ring og få mere at vide om stillingen hos assisterende afdelingssygeplejerske Thomas Kollmer på tlf. 38645613.

Send din ansøgning hurtigst muligt, dog senest d. 12. december.  Vi afholder samtaler løbende.

Ansættelse kan ske efter aftale.