Region Midtjylland

AFP Sengeafsnit 6 Særlige Pladser

Palle Juul-Jensens Boulevard 175, 8200 Aarhus N

Ergoterapeut søges til Psykiatrisk Rehabiliteringsafsnit S6 - De Særlige Pladser

Vi tilbyder

Introduktionsprogram: For at sikre at du falder godt til på afdelingen og finder dig tilpas i arbejdsopgaver- og strukturer, tilbyder vi et omfattende introduktionsprogram. Den første del af introduktionen foregår på tværs af psykiatriske afdelinger blandt alle nyansatte og den anden del foregår på afdelingen, hvor du især lærer om det arbejde, som udføres på afdelingen.

Udvikling til den enkelte: Du får løbende mulighed for at udvikle dig fagligt bl.a. igennem kurser. Derudover vil du få undervisning i Skånsom magtanvendelse og deeskalering, Safewards, Psykiatriloven, m.v.

Tværfaglig arbejdsplads: På afdelingen er ansat mange forskellige faggrupper, som du kommer til at have et tæt samarbejde med. Alle faggrupper indgår ligeligt i et tværfagligt team omkring patienten. Hvor alle faggrupper får mulighed for at udøve deres kernekompetencer kombineret med funktionen som kontaktperson.

Sundt og sikkert arbejdsmiljø: Arbejdsmiljøet på afdelingen er dynamisk og har fokus på at forebygge samt fremme trivsel og livskvalitet for de ansatte.

Dine arbejdsopgaver som ergoterapeut i et psykiatrisk rehabiliteringsafsnit.
S6 er en afdeling som er dynamisk og under udvikling, derfor er alle dine arbejdsopgaver ikke defineret og det vil være muligt for dig at have indflydelse på den ergoterapi, som du vurderer er relevant i forhold til patienternes behov.
 Arbejde ud fra en rehabiliterende tilgang, hvor patientens nærmeste udviklingszone identificeres, eksempelvis med henblik på at skabe flow
 Udforme funktionsbeskrivelser og andre skriftlige produkter til relevante samarbejdspartnere
 Muliggøre aktiviteter med henblik på at øge og tilpasse aktivitetsniveau, trivsel og livskvalitet for patienten
 Identificere, beskrive og intervenere på mulige aktivitetsproblematikker
 Træne ADL-færdigheder
 Være kontaktperson
 og meget andet

Kontaktpersonfunktion
Din daglige funktion defineres som kontaktperson, det betyder for dine arbejdsopgaver at de kan variere fra dag til dag og at dagen kan indeholde arbejdsopgaver, som går ud over din faglighed.

Hvad er S6, de særlige senge, for en afdeling?
S6 er et psykiatrisk sengeafsnit med plads til 16 patienter. Målgruppen for De Særlige Pladser er patienter over 18 år med svære psykiske lidelser, flere afbrudte behandlingsforløb, potentiel farlig/udadreagerende adfærd og evt. misbrug samt komplicerede sociale forhold.
Vi er nysgerrige og undersøgende, og afprøver derfor metoder og tager nye initiativer i brug. Vi har blandt andet ansat en E-sports instruktør, musikterapeut mm. På S6 har vi en kostpolitik, som tilbyder en fast ramme for måltider og kostindtag. Vi tilbyder også T-talk om tirsdagen, der er et oplæg om forskellige emner, der vedrører patienternes problemstilling. Vi har en indsats omkring rusmidler, som vi kalder " Stof Til Eftertanke", og vi har tilknyttet en kommunalmisbrugsbehandler flere gange om ugen.
S6 er en afdeling, som er bemandet 24 timer i døgnet, også weekender og helligdage, hvilket betyder at nattevagterne er vågne og også her arbejder rehabiliterende.

Hvorfor skal du søge jobbet hos os?
Hos os vil du få de mest omsorgsfulde, videbegærlige, humoristiske og positive kolleger, der vil gøre alt for, at få dig til at føle dig velkommen og til at få dig til at føle dig klædt på til at varetage jobbet.

Weekendarbejde og skiftende vagter
Vi arbejder hver tredje weekend og forsøger at undgå for mange skift i dagligdagen, derfor bestræber vi os på at have toholdsskift, men nattevagter kan ikke frasiges.
Løn- og ansættelsesvilkår
 Stillingen er betinget af tilfredsstillende autorisation og aflønnes i henhold til gældende overenskomst.
 Stillingen er til besættelse efter aftale.
 S6 – Særlige Pladser ligger på Palle Juul Jensens Boulevard 175, 8200 Aarhus N, Indgang K, krydspunkt 211, Aarhus Universitetshospital.

Mere information For yderligere information eller spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lone Nørgaard Møller på mail: lonnel@rm.dk Ansøgningsfristen er d. 24.1 og ansættelsessamtaler afholdes i uge 5

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Aarhus Universitetshospital, Psykiatrien
 • Kontaktperson
  Lone Nørgaard Møller
  lonnel@rm.dk
  +4592438487
 • Adresse
  Palle Juul-Jensens Boulevard 175, 8200 Aarhus N
 • Stillingstyper
  Ergoterapeut
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-03-2022
 • Regionens jobnr.
  34341
 • Quick-nr.
  424013
 • Ansøgningsfrist
  24-01-2022


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Aarhus Universitetshospital, Psykiatrien
 • Adresse
  Palle Juul-Jensens Boulevard 175, 8200 Aarhus N
 • Kontaktperson
  Lone Nørgaard Møller
  lonnel@rm.dk
  +4592438487
 • Stillingstyper
  Ergoterapeut
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-03-2022
 • Regionens jobnr.
  34341
 • Quick-nr.
  424013
 • Ansøgningsfrist
  24-01-2022

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Ergoterapeut søges til Psykiatrisk Rehabiliteringsafsnit S6 - De Særlige Pladser"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.