Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 13, 4200 Slagelse

Bioanalytiker til vagtgående stilling, på Klinisk Biokemisk Afd. Slagelse Sygehus

 

Bioanalytiker, erfaren eller nyuddannet til Klinisk Biokemisk Afd. Slagelse Sygehus

 

Bioanalytiker - erfaren eller gerne nyuddannet til fast vagtgående stilling i Klinisk Biokemisk Afd. Slagelse Sygehus

Er du erfaren eller nyuddannet bioanalytiker

- og drømmer du om en arbejdsplads, hvor du kan balancere arbejde og fritid?

Så er Klinisk Biokemisk Afdeling på Slagelse Sygehus det rette sted for dig. Vi er ca. 80 engagerede medarbejdere med forskellige fagligheder, og vi glæder os til at blive endnu flere. Vi søger lige nu flere bioanalytikere, der ønsker spændende, faglige udfordringer og gode udviklingsmuligheder. Du kan desuden se frem til en arbejdsplads med weekendarbejde hver 3. weekend, en lang friperiode ca. hver 6. uge og fleksibel ferieplanlægning – her kan du balancere arbejds- og privatliv.

Vi tager godt imod dig og giver dig en tryg start

Når du starter i Klinisk Biokemisk Afdeling, tager vi godt imod dig og sørger for en god opstart med vores introduktions- og oplæringsprogram, som tager dig igennem din første tid i KBA. Samtidig får du tilknyttet din egen, faste mentor, som bliver din støtteperson i alt det nye.

Du kan se frem til en begivenhedsrig hverdag på vores akutsygehus. En spændende arbejdsplads, hvor dagene aldrig er ens, og hvor vi har stor og forskelligartet patientkontakt. Vi går på arbejde med et smil på læben i både dag-, aften- og nattevagter, og det er en fordel, hvis du kan lide at have travlt, da vi sommetider må løbe lidt stærkt, når vi skal håndtere et uforudsigeligt og til tider hektisk miljø. Det sørger vi for at klæde dig på til - fagligt og menneskeligt.

Vi har i afdelingen stort fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø og kollegaskab, hvor der, blandt høj faglighed og kvalitet i arbejdet, er plads til godt humør, god og dårlig humor, morgenbrød, kage, fødselsdagsfejring og social aktivitetsforening. Vi viser omsorg for hinanden, og du vil også opleve, en dagligdag med ”åben dør” til afsnitsledelsen, som altid lytter og har fokus på at skabe de bedste arbejdsbetingelser for medarbejderne i afdelingen.

Hos os vil du opleve høj faglighed

Som bioanalytiker i Klinisk Biokemisk afd. skal du være med til at sætte retningen i afdelingen både fagligt og kulturelt. Du bliver en del af et afsnit, hvor gensidig respekt, det gode samarbejde og et godt arbejdsmiljø prioriteres højt - både i afdelingen og tværfagligt mellem andre faggrupper og afdelinger på vores sygehus.

Patienten er vores kerneopgave, og stort set alle patientforløb involverer Klinisk Biokemisk Afdeling. Klinisk Biokemi er et tværgående speciale, bl.a via kemiske analysemetoder, udføres analyser på prøvemateriale fra patienternes blod, celler, urin og øvrige kropsvæsker og sekreter.

Vi har modtaget den højeste akkreditering fra Den Danske Akkrediteringsfond (DANAK) for bedste kvalitet.

I vores flotte rammer og med vores nye, moderne teknologi kommer du bl.a. til at arbejde med Ekg- og blodprøvetagning på voksne og børn, et kompetenceopdelt fagområde (Kemi-Hæmatologi/koagulation-prøvetagning). Mulighed for en specialarbejdsplads i f.eks LCMS analyser, Screening af Mkomponent på Capillaris, samt vores nystartede funktion i DXA scanning.

Attraktive arbejdsforhold med plads til både arbejde og fritid

Hvis du bliver vores nye kollega, kan du se frem til et arbejdsliv, hvor der er plads til både arbejde og fritid. Vi ved, at tid er vores medarbejderes dyreste og mest værdifulde ressource. Når tiden er knap, går det ud over vores arbejdsglæde. Vi anskuer den som fundamentet for det gode arbejdsliv og de gode patientforløb.

Hør mere om os

Er du blevet nysgerrig på vores afdeling og den ledige stilling/stillinger, så vil vi med glæde tage en snak med dig over telefonen, så du kan høre mere om os – og vi om dig. Kontakt Ledende Bioanalytiker Stina Thon fra afsnitsledelsen i Klinisk Biokemisk afdeling på mail smto@regionsjaelland.dk eller tlf. 24 95 08 22 hvis du har spørgsmål til stillingen.

De ledige stillinger på Klinisk Biokemisk afdeling i Slagelse er alle faste stillinger på 37 timer, samt vagtgående. Din ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår efter aftale med forhandlingsberettiget organisation. Dit primære arbejdssted er på Slagelse Sygehus.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler

Vi glæder os til at læse din ansøgning og dit CV som du sender til os via linket i dette opslag. Vi afholder samtaler løbende og du starter hos os efter aftale.

Mange hilsner

Fra alle dine (måske) kommende kollegaer i Klinisk Biokemisk Afdeling på Slagelse Sygehus

Ledende Bioanalytiker, Stina Thon

KBA Slagelse

Slagelse Sygehus

Fælledvej 13

4200 Slagelse

Mobil:24 95 08 22

Mailaddresse:smto@regionsjaelland.dk

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.

 

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Slagelse Sygehus
 • Kontaktperson
  Stina Thon
  smto@regionsjaelland.dk
 • Adresse
  Fælledvej 13, 4200 Slagelse
 • Stillingstyper
  Bioanalytiker
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  30-11-2022
 • Regionens jobnr.
  016556
 • Quick-nr.
  429742
 • Indrykningsdato
  25-04-2022
 • Ansøgningsfrist
  30-11-2022


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Slagelse Sygehus
 • Adresse
  Fælledvej 13, 4200 Slagelse
 • Kontaktperson
  Stina Thon
  smto@regionsjaelland.dk
 • Stillingstyper
  Bioanalytiker
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  30-11-2022
 • Regionens jobnr.
  016556
 • Quick-nr.
  429742
 • Indrykningsdato
  25-04-2022
 • Ansøgningsfrist
  30-11-2022

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Bioanalytiker til vagtgående stilling, på Klinisk Biokemisk Afd. Slagelse Sygehus"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.