Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Afdelingslæger til thoraco-abdominal radiologi, Herlev og Gentofte Hospital

Har du lyst til at arbejde med thoraco-abdominal diagnostik og har du særlig interesse eller erfaring med onkoradiologi eller uroradiologi tilbyder vi spændende afdelingslægestillinger.

Vi tilbyder stillinger, hvor der er mulighed for at varetage opgaver indenfor uroradiologien og onkoradiologien. Uroradiologien kan enten varetages på Herlev eller Gentofte matriklen. På Herlev varetages alle uroradiologiske opgaver, og her er der også mulighed for spændende opgaver indenfor det akutte område. På Gentofte er der indenfor urologien særligt fokus på stendiagnostikken, og her vil der være mulighed for at være vagtfri. Vi tilbyder også stilling indenfor onkoradiologien, hvilket vil være på Herlev.                                          

På Herlev vil man være en del af Torsoteamet, hvor vi varetager al thoraco-abdominal diagnostik indenfor fagområderne uro-, onko-, thorax- og gastroradiologi. Her varetages UL-, CT-, inkl. PET-CT, rtg.- og MR-diagnostik af urologiske-, onkologiske-, gastrokirurgiske- og medicinske patienter. Der afholdes daglige konferencer med de fleste af vore kliniske samarbejdspartnere og MDT-konferencer indenfor flere kræftforløbstyper.

På Gentofte vil man være en del af et fælles lægeteam, hvor uro-, thorax- og muskuloskeletalradiologi samt UL varetages. På Gentofte matriklen er der en stor medicinsk afdeling, som også inkluderer lungemedicin, samt kardiologisk og urologisk afdeling – alle er fusioneret på tværs af matriklerne. Der udføres CT-undersøgelser, særligt indenfor thoraxradiologien og uroradiologi samt PET-CT. Der afholdes MDT-konferencer inden for lungekræftdiagnostik og særlige stenkonferencer med urologerne.

Vi værdsætter fagligt arrangement, samarbejde og god kollegialitet.

Ansættelsesvilkår

Stillingerne ønskes besat med speciallæger i radiologi med interesse og erfaring inden for uroradiologien eller onkoradiologien pr. 1. september 2023 eller efter aftale.

Vi tilbyder en stilling på en stor afdeling med højtspecialiserede opgaver, mange konferencemuligheder og hvor undervisning af læger i uddannelsesforløb er en del af hverdagen.

Konkretisering af faglig opgavevaretagelse og indhold for stillingen vil ske i forbindelse med ansættelsessamtalen.

Som speciallæge varetages opgaver fra begge matrikler, men man vil have primær funktion på én af matriklerne. Aktuelt er der muligheder både på Herlev og Gentofte matriklen.

Stillingerne med primær funktion på Herlev matriklen indebærer som udgangspunkt vagtfunktion, som netop varetages fra Herlev matriklen.

Kompetenceudvikling samt relevante kurser kan tilbydes efter behov.

Ansættelsen vil finde sted i henhold til de mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger indgåede overenskomster for yngre læger.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis.

Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation. 

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at komme forbi og se afdelingen – og supplerende oplysninger kan indhentes hos teamoverlæge Kayal Nielsen, tlf. 3868 6751 på Herlev matriklen eller ledende overlæge Anna Rosted, tlf. 3867 3729 på Gentofte matriklen - eller cheflæge Christina Kinnander, tlf. 38 68 32 08.

Ansøgningen

Ansøgningen skal udfærdiges i henhold til Sundhedsstyrelsens beskrivelse af de 7 lægeroller og skal indeholde speciallægeautorisation, curriculum vitae samt publikationsliste. 

Ansøgningsfristen er den 5. juni 2023 kl. 12. Samtaler forventes afholdt i uge 22 eller 23.

Om Afdeling for Røntgen og Skanning

Herlev og Gentofte Hospital er et centralt placeret akut-hospital i Region Hovedstaden. Vi dækker nu næsten alle kliniske specialer og har flere højt specialiserede funktioner – inklusiv intervention.

Afdeling for Røntgen og Skanning er en stor afdeling på to matrikler, og vi er i gang med en spændende udvikling og vækst, som du hermed inviteres til at sætte dit personlige præg på. Afdelingens høje faglige niveau og engagement sikrer billeddiagnostik af høj kvalitet til at understøtte vore kliniske samarbejdspartneres beslutningsprocesser og gode patientforløb.

Vores nye Akuthus er åbnet med state-of-the-art CT- og MR-skannere. Vi varetager de akutte opgaver i Akutmodtagelsen i tæt samarbejde med de kliniske afdelinger. Vi har implementeret nye og spændende flowskabende tiltag og innoverer videre efter princippet om "Diagnostikken i Front".

Vi arbejder rutinemæssigt med spektrale CT-data og har installere landets første fotontæller-CT til klinisk brug – en ny teknologisk milepæl.

Vi er på lægesiden inddelt i teams, på Gentofte i et fælles team; og på Herlev i Torsoteamet, UL teamet, Muskuloskeletalteamet og Neuroteamet.

Vi rummer Danmarks første Radiologiske innovationsenhed, som udgør rammer og ressourcer til målrettet behovs og brugerdreven innovation – midt i klinisk praksis. Som led heri er vi medstiftere af Radiologisk AI Testcenter (RAIT – i partnerskab med radiologisk afdeling på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital), som arbejder for at validere og implementere radiologiske AI-løsninger i klinisk praksis – finanseret via Finansloven. Faglig udvikling og værdiskabelse for patienterne er således skarpt i fokus for fagligt engagerede og nysgerrige kolleger – du er også inviteret med.

 

Vi har et stærkt fokus på "den gode arbejdsplads", faglig kvalitet og kompetenceudvikling, værdibaseret ledelsestilgang samt ansvar og dialog. Vi tager udgangspunkt i medarbejdernes trivsel, samarbejde, udvikling, kommunikation og medindflydelse.

 

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Herlev og Gentofte hospital
  • Kontaktperson
    Kayalvily Nielsen
  • Adresse
    Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev
  • Stillingstype
    Afdelingslæge
  • Speciale
    Radiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2023
  • Regionens jobnr.
    249620
  • Quick-nr.
    449291
  • Indrykningsdato
    17-05-2023
  • Ansøgningsfrist
    05-06-2023 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Herlev og Gentofte hospital
  • Adresse
    Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev
  • Kontaktperson
    Kayalvily Nielsen
  • Stillingstype
    Afdelingslæge
  • Speciale
    Radiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2023
  • Regionens jobnr.
    249620
  • Quick-nr.
    449291
  • Indrykningsdato
    17-05-2023
  • Ansøgningsfrist
    05-06-2023 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.