Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

NImbusparken 24, 2000 Frederiksberg

Lægesekretær, der også har evner som detektiv og sagsbehandler søges

Er du uddannet lægesekretær og ønsker du at arbejde i et spændende speciale, hvor dine kompetencer er efterspurgte og kunne du godt tænke dig et arbejde, hvor godt arbejdsmiljø og god stemning prioriteres højt? Så er du måske en af vores nye kollegaer til en stilling på Psykiatrisk Center København på Frederiksberg eller Bispebjerg og derfor skal du læse videre.

Frederiksberg

9 af Psykiatrisk Center Københavns sengeafsnit og en mindre ECT-klinik er beliggende på Frederiksberg Hospitals område i dejlige omgivelser med træer, adgang til en kantine, gode parkeringsmuligheder og med gode offentlige transportmuligheder, blandt andet en metrostation kun 6 minutters gang væk.

Vi er 2 lægesekretærer, der leder efter en kollega efter vi i november fik tilført to ekstra afsnit. Vi sidder på kontor sammen og betjener de 9 lukkede og åbne afsnit i fællesskab.

Vi har et arbejdsrul, så vi skiftes til at have ansvar for de forskellige arbejdsopgaver og dermed nemt kan dække ind for hinanden ved ferie og fravær.

 

Bispebjerg
I slutningen af november 2022 flyttede psykiatrien med 4 akutte sengeafsnit, en Akutmodtagelse, en ECT-klinik, Akutteamet og Psykiatriens Fællestelefon over i et helt nyt og meget flot byggeri på Bispebjerg, hvor sekretærerne sidder sammen med flere kollegaer i et lyst og rummeligt kontorfællesskab. På Bispebjerg er vi p.t. 6 kollegaer med forskellige opgaver.
På Bispebjerg er vi tilknyttet ’egne’ afsnit med de forskellige faste opgaver, men hjælper hinanden og dækker ind for hinanden ved fravær.

 

Vores arbejdsopgaver
Vores primære opgaver er at betjene sengeafsnittene med diverse administrative opgaver (arbejdslister i Sundhedsplatformen, aftalebooking, kørsel- og tolkebestilling). Flere af vores opgaver kræver, at man har lyst til at undersøge, hvad der er sket forud for at kunne sagsbehandle korrekt før afsendelse af erklæringer til Patientklagenævnet og indberetning af tvang. Derudover har vi opgaver i varierende form med betjening af psykiatrikassen, udlevering af nøgler, fordeling af post til afsnit, telefoner osv., som giver en del kontakt til de øvrige kollegaer på matriklerne.

Når du er blevet godt oplært, kan der eventuelt være mulighed for indimellem at arbejde hjemmefra efter aftale med kollegaer og teamleder.

Hvem er du?
Udover, at du selvfølgelig er uddannet lægesekretær, forestiller vi os, at du måske har erfaring med arbejdet i psykiatrien – men ellers handler det rigtig meget om kemi og ønsker. Vores ønsker til dig:

  • Vi ser gerne, at du er rutineret bruger af Sundhedsplatformen.
  • Du er smilende, åben og imødekommende.
  • Du kan bevare overblikket og arbejde organiseret – og har lyst at lave andet end registrering i SP.
  • Du er god til at samarbejde, nysgerrig i forhold til udvikling og optimering af vores opgaver og i øvrigt engageret i dit arbejde.
  • Om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring, er ikke så vigtigt, så længe du har lyst til at arbejde i det psykiatriske speciale.

Hvem er vi?

Vi er ca. 60 sekretærer, to teamledere og en ledende lægesekretær fordelt på 11 matrikler over det meste af København og Frederiksberg. Vi afholder lokale sekretærmøder hver 4. uge, og vi arbejder på tværs af centret. Det vil sige, at vi først og fremmest løser vores opgaver lokalt, men hjælper også hinanden ved sygdom og ferie – primært langdistance med forskellige opgaver i Sundhedsplatformen. Vi har to SAK-studerende på centeret ad gangen, hvor vi fælles har ansvaret for deres oplæring.

Arbejdsmæssigt lægger vi stor vægt på korrekt registrering, høj faglighed, fleksibilitet og ansvarlighed. Derudover arbejder vi på at sikre et godt arbejdsmiljø med tryghed, tillid og åbenhed.

Lægesekretærledelsen
Vi er et godt team med to teamledere og en ledende lægesekretær. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, hvor gensidig respekt og tillid er meget vigtigt for os. Vi arbejder som udgangspunkt med frihed under ansvar, da vi godt tør give slip på kontrollen. Vi er åbne overfor ønsker til efteruddannelse, da vores generelle mening er, at vi skal udvikle os og vores kompetencer.


Hvorfor arbejde i psykiatrien?

Udover, at vi altid scorer højt i trivselsmålingerne, så kan jeg da også nævne, at i psykiatrien bærer vi eget tøj og vi arbejder tæt sammen med de øvrige faggrupper. I psykiatrien er der et øget fokus på at behandle hele mennesket. Vi skal være opmærksomme på alle aspekter i menneskets komplekse væsen. Kort fortalt har vi fokus på mennesker: både vores patienter, vores brugere, deres pårørende og alle os medarbejdere. Det er mennesker, vi skal hjælpe, behandle og støtte – og vi bestræber os på at blive endnu bedre til at lade ikke blot faglighed, men også ansvar, respekt og udvikling gennemsyre vores arbejde.

 

Løn- og ansættelsesforhold
Dine arbejdstider ligger fra mandag-fredag og udelukkende i dagtimerne, og stillingerne er til besættelse efter sommerferien. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med HK og principper om Ny Løn.

Er du stadig i tvivl?
Så kontakt os endelig for at høre mere – enten ledende lægesekretær Lise Læbel på telefon 29 28 13 45 eller teamleder June Mosel på telefon 30 34 49 88.

Ellers skynd dig at sende en ansøgning via linket senest den 22. juni 2023
Vi forventer at holde samtaler mandag den 3. juli på Bispebjerg og tirsdag den 4. juli på Frederiksberg.

Om Psykiatrisk Center København
Psykiatrisk Center København er Danmarks største psykiatriske center. Vi har altid patienten i centrum, og vi tror på, at det er muligt at blive rask, selvom man på et tidspunkt i livet får en psykiatrisk diagnose. 
Centeret undersøger og behandler voksne psykiatriske patienter inden for de almenpsykiatriske områder og dækker store dele af København fra Nordvest til Christianshavn, og fra Østerbro til København C, samt Frederiksberg. Det svarer til et område med ca. 450.000 borgere. 

Centeret er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret dels på Bispebjerg Hospital, Gentofte Hospital og Frederiksberg Hospital, samt i mindre enheder rundt omkring i lokalområdet. Størstedelen af sengeafsnittene vil fra 2022 og i de efterfølgende år blive samlet i nybyggede faciliteter på Bispebjerg. 

 

Jeg glæder mig til at modtage din ansøgning

Lise Læbel
ledende lægesekretær

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center København
  • Kontaktperson
    Lise Læbel
  • Adresse
    NImbusparken 24, 2000 Frederiksberg
  • Stillingstyper
    Lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    249929
  • Quick-nr.
    450010
  • Indrykningsdato
    02-06-2023
  • Ansøgningsfrist
    22-06-2023 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center København
  • Adresse
    NImbusparken 24, 2000 Frederiksberg
  • Kontaktperson
    Lise Læbel
  • Stillingstyper
    Lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    249929
  • Quick-nr.
    450010
  • Indrykningsdato
    02-06-2023
  • Ansøgningsfrist
    22-06-2023 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.