Region Syddanmark

Region Syddanmark

Beriderbakken 4, 7100 Vejle

Sygeplejerske - vikariat i Øre, Næse og Halskirurgisk ambulatorie og operationsgang, Sygehus Lillebælt, Vejle

Vi sætter patienten først, har et stærkt kollegialt samarbejde og har fokus på faglig udvikling.

I Øre-, Næse- og Hals operationsgang og ambulatorie søger vi en sygeplejerskekollega i et vikariat pr. 01.07.2024 – 31.12.2024 - eventuelt med mulighed for forlængelse. 
Vi tilbyder ansættelse på fuldtid, men et lavere timeantal kan aftales.

Dit arbejdsområde
Øre, Næse og Halskirurgisk ambulatorie og operationsgang er en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor patienttilfredshed prioriteres højt.

I ambulatoriet modtager vi dagligt patienter med øre, næse og halslidelser – både voksne og børn. Akutte patienter modtages direkte i ambulatoriet henvist fra egen læge, praktiserende øre, næse og halslæge eller øvrige samarbejdspartnere i og uden for huset.
Vi har fem ambulatoriestuer. Til hver stue er tilknyttet en sygeplejerske og en læge.
Arbejdsopgaverne i ambulatoriet omfatter bl.a. at yde excellent sygepleje til patienter til både planlagte og akutte forundersøgelser, assisterende opgaver i forhold til diverse øre, næse og halsundersøgelser og små kirurgiske indgreb. Vi modtager også patienter til udredning for hoved- og hals kræft. De pædagogiske-, informative- og koordinerende sygeplejeopgaver har stort fokus i det daglige arbejde.

På operationsgangen opererer vi på tre operationsstuer. Vi er bevidste om, at vi kontinuerligt udvikler og yder excellent sygepleje af høj kvalitet til vores operationspatienter. Til hver operationsstue er tilknyttet to sygeplejersker, som i samarbejde med anæstesi og læge koordinerer afvikling af dagens program. Som sygeplejerske betjener vi dagligt en del teknisk avanceret udstyr. Der modtages både planlagte- og akutte patienter til såvel udredning som behandling. 

Vi er praktiksted for sygeplejestuderende og SSA elever, og vi gør et stort stykke arbejde for, at de får et lærerigt uddannelsesophold i afdelingen. Det har betydning for os, at du også har interesse i at bidrage til dette.

Dine arbejdsværdier
Du vil gerne ansættes i en afdeling, hvor opgaverne søges løst til størst mulig gavn for patienten. Det er vigtigt for dig at yde en individuel sygepleje samt besidde og udstråle professionalisme i dit arbejde.
I din daglige praksis er det naturligt for dig at medtænke kvalitetsudvikling af sygeplejen. I en travl hverdag fokuserer du på muligheder, kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst og opsøgende. Du har et godt overblik og føler et ansvar for, at afdelingens opgaver bliver prioriteret og løst. 
Du vil være en aktiv medspiller i skabelsen af det gode arbejdsmiljø. Du værdsætter dine kolleger og bidrager til det sociale fællesskab. Desuden har du en anerkendende tilgang til dialog og samarbejde samt et stabilt fremmøde.
Det er naturligt for dig at arbejde ud fra værdierne på Sygehus Lillebælt: resultater, ordentlighed, samarbejde og excellence.
Dine færdigheder
Det vil have høj prioritet, at du har operationserfaring, men den rette personlighed og evne til samarbejde er afgørende for os.
Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med kerneområder inden for instrumentlære, hygiejne og sterilitet, da det også er en stor del af vores hverdag. 

Vi tilbyder
Du kommer til at arbejde i et godt læringsmiljø, hvor der er en god balance imellem det alvorlige og det humoristiske. Vi har et struktureret Introduktions- og oplæringsprogram og det har høj prioritet, at du bliver godt lært op. Du bliver tilknyttet to sygeplejersker, som vil stå for din oplæring. Du vil i ansættelsesperioden således kunne erhverve dig både viden om og opnå kompetencer inden for øre, næse og halsspecialet. 
Du vil opleve en hverdag, hvor der altid er kolleger at sparre med og spørge til råds samt et arbejdsmiljø, hvor videre - og efteruddannelse ligger højt på prioriteringslisten.
Tonen i vores afdeling er uhøjtidelig og vejen fra leder til medarbejder er kort og lige til.

Vi er en medarbejdergruppe med et højt fagligt engagement. Dine kolleger har et stort specialekendskab og vil gerne lære fra sig. Vi er en bred sammensat gruppe med hensyn til alder, kvalifikationer og kompetencer.
Vi yder ikke kun omsorg for patienterne, men også for hinanden. Vi ved, at et godt arbejdsmiljø er en vigtig forudsætning for at få det bedste frem i hver enkelt af os. 
 
Arbejdstiden er fra mandag til fredag fra kl. 07.45 – 15.15 dog med undtagelse af fredag, hvor en sygeplejerske møder fra kl. 08.45 – 16.15.
Vi har en sygeplejerske i rådighedsvagt med tilkald fra eget hjem alle ugens syv dage. Derfor skal du gerne bo i nærheden af Vejle. (møde indenfor 30 minutter). Afhængig af dine forudsætninger, kan du muligvis skulle indgå i dette, når du er oplært.

Er du blevet nysgerrig og ønsker du at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at ringe til oversygeplejerske, Gitte Merrild Hansen på telefon: 7940 5940
Du er også velkommen til at aftale et besøg i afdelingen, og hilse på dine måske kommende kolleger
Ansøgningsfrist: onsdag den 04.04.2024
Ansættelsessamtaler afholdes: tirsdag den 09.04.2024

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus
  • Kontaktperson
    Gitte Merrild Hansen
  • Adresse
    Beriderbakken 4, 7100 Vejle
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Vikariat
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2024
  • Regionens jobnr.
    228550
  • Quick-nr.
    461187
  • Indrykningsdato
    21-03-2024
  • Ansøgningsfrist
    04-04-2024 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus
  • Adresse
    Beriderbakken 4, 7100 Vejle
  • Kontaktperson
    Gitte Merrild Hansen
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Vikariat
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2024
  • Regionens jobnr.
    228550
  • Quick-nr.
    461187
  • Indrykningsdato
    21-03-2024
  • Ansøgningsfrist
    04-04-2024 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.