Region Syddanmark

Region Syddanmark

Beriderbakken 4, 7100 Vejle

Sygeplejerske til Hjertesygdomme Senge i Vejle

 

Kom og bliv en del af vores arbejdsfællesskab!
Hvis du er optaget af at yde sygepleje til patienter med akutte eller kroniske hjertesygdomme og ønsker at være en del af et fagligt stærkt arbejdsmiljø, så er det dig, der skal være vores nye kollega.
Vi tilbyder dig en stilling pr. 1. juni 2024 eller efter aftale. Du kan selv vælge mellem 32 og 37 timer. Du vil arbejde hver 4. weekend med vagter på enten 8 eller 8,5 time.

Har du særlig interesse inden for det pædagogiske område, som klinisk vejleder eller som lærings- og uddannelsesansvarlig så hører vi også gerne fra dig.

Hvad er det for en afdeling?

Vores afdeling modtager akutte hjertepatienter 24/7/365. Derfor har vi et tæt samarbejde med det præhospitale, praktiserende læger og andre afdelinger på Sygehus Lillebælt.
I de seneste 10 år har vi arbejdet på at fremme et tæt samarbejde mellem sengeafsnittet og ambulatoriet, hvor sygeplejersker fra ambulatoriet også arbejder i sengeafdelingen, og flere sygeplejersker i sengeafsnittet har funktioner i ambulatoriet.
Dette giver en stor fleksibilitet i hverdagen, og sammen udgør vi et stærkt team. Du vil opleve en stor fleksibilitet fra din leder og dine kolleger, da vi vægter, at arbejdsliv og privatliv går hånd i hånd.
Hos os vil du opleve faglig og social tryghed. Her vil du møde kolleger på både nybegynder- og specialistniveau inden for sygepleje. Mange af dem har været her i mange år, og vi lærer alle af hinanden. Vi ser hinanden og involverer os i hinanden, hvilket skaber et miljø, som patienterne også mærker. Patienterne siger ofte: "Vi kan mærke, at her er en god stemning - I har det godt med hinanden."

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hos os vil du arbejde med sygepleje i tæt samarbejde med vores patienter og pårørende.
Vi prioriterer det kliniske arbejde omkring patienterne højt og samarbejder respektfuldt på tværs af faggrænser.

Du vil ganske enkelt have mulighed for og rum til at være sygeplejerske og aldrig stå alene i akutte og komplekse patientsituationer.
Du kan forvente, at vi prioriterer service til vores patienter og pårørende som en vigtig del af sygeplejen og behandlingen. Derfor har vi ansat servicemedarbejdere i dag- og aftentimerne.

Vi værner om vores arbejdsmiljø ved bl.a. at synge morgensang, tilbyde frugt- og kaffeordninger, arrangere mange forskellige sociale begivenheder, fremme faglig udvikling, give tid til pauser og ved at opretholde en ordentlig og uformel tone med respekt for hinandens kompetencer og tværfaglighed.

Vi bruger humor i dagligdagen. Vi tør godt grine med hinanden men og er også meget opmærksomme på, at det foregår i en respektfuld kontekst. Vi lægger stor vægt på, at vi er her for vores patienter og pårørende. Derfor tilbyder vi også ugentlige gruppe-refleksioner, og hver 14. dag er der mulighed for supervision af din praksis med vores psykolog. Samtidig arbejder vi med mindfulness for personalet og tilbyder et certificeret kursus i mindfulness-baseret stressreduktion. Du vil opleve et meget ordentligt og respektfuldt samarbejde med vores læger, terapeuter og andre kliniske kolleger. Vi har fælles tværfaglige refleksioner i en afslappet og positiv atmosfære.

Ledelsesstil

Du vil opleve, at ledelsesstilen er værdibaseret og præget af en uformel tone, tæt dialog og tilgængelighed. Vi arbejder sammen om kerneopgaven og løser opgaver i fællesskab i forskellige situationer. Du vil møde en ledelse og kolleger, der engagerer sig i dig, og derfor vil du opleve social tryghed.

Udvikling

Du vil have mulighed for at arbejde med din individuelle kompetenceudvikling og deltage i udviklingen af afdelingen på flere niveauer. Vi tilbyder et personligt introduktionsforløb tilpasset din erfaring og dine potentialer. Du vil blive tilknyttet en mentor, som vil være din faglige sparringspartner de første 12 måneder. Derudover vil du modtage teoretisk undervisning i kardiologisk sygepleje og behandling. Hos os og på resten af Sygehus Lillebælt arbejder vi på at skabe et fælles sprog inden for sygeplejen, og det vil vi også introducere og undervise dig i.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du har lyst og vilje til at engagere dig i specialet og vores arbejdsmiljø. Du skal trives i en afdeling, hvor hverdagen ikke kan forudsiges, og hvor der kan opstå akutte situationer. Samtidig forventer vi, at du er imødekommende og professionel i din kommunikation med vores patienter og pårørende.

Er du blevet nysgerrig?

Kunne du se dig selv som vores nye kollega, eller er du blevet nysgerrig efter at besøge afdelingen og mærke miljøet, er du meget velkommen til at komme forbi til en uformel samtale og rundvisning, inden du evt. sender din ansøgning.
Ring gerne til oversygeplejerske Mette Slot Bruhn på telefon 7940 6400 og aftal en tid, så vi kan forberede os på at tage godt imod dig.

Vi afholder løbende samtaler med ansøgningsfrist den 24. april 2024 Du kan forvente besked på din ansøgning senest den 25. april 2024

 

 

 

 

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus
  • Kontaktperson
    Lisbeth Daugaard
  • Adresse
    Beriderbakken 4, 7100 Vejle
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    228741
  • Quick-nr.
    461924
  • Indrykningsdato
    11-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    24-04-2024 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus
  • Adresse
    Beriderbakken 4, 7100 Vejle
  • Kontaktperson
    Lisbeth Daugaard
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    228741
  • Quick-nr.
    461924
  • Indrykningsdato
    11-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    24-04-2024 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.