Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 1, 4200 Slagelse

Sundhedsfaglig visitator til AMK-Vagtcentralen, Præhospitalt Center, Slagelse

Vi søger nye kolleger til Sundhedsfaglig visitation på AMK-Vagtcentralen. Du skal være sygeplejerske, paramediciner eller ambulancebehandler med bred erfaring fra akutområdet, og have lyst til at arbejde med den akutte patient på en anderledes og udfordrende måde.

Du vil indgå i et kompetent tværfagligt team med dygtige og gode kolleger, og være med til at gøre en forskel for borgerne, i situationer hvor det kan handle om liv eller død.

Når en borger kommer til skade
Bliver akut syg, eller har brug for et sundhedsfagligt råd - så er Akutberedskabet med 112 indgangen til hurtig handling. Her vil du som sundhedsfaglig visitator være den første borgeren møder – og det er dig, der med din faglighed, sparring fra kolleger og støtte fra Dansk Index, visiterer til den rette hjælp og kompetence. En hjælp der spænder fra akutlæge og ambulance med udrykning, til vejledning til egen omsorg, eller kontakt til egen læge.

Du bliver en del af et professionelt team
Du er i røret hos patienten, til der kommer hjælp, eller de kan klare sig selv. Som kollega indgår du i et tæt tværfagligt samarbejde med sygeplejersker, paramedicinere, læger og disponenter, som sammen skaber den bedste løsning for patienten. Og selvom vi er her døgnet rundt hele året, og med mange opkald aften og weekend, så har du medindflydelse på din vagtplan. Vagtcentralen bemandes 24/7/365, og med samme fremmøde året rundt. Vi arbejder i otte og 12 timers vagter, og der arbejdes hver tredje weekend. Ved otte timers vagter dog arbejde hver anden weekend. 

Du får masser af faglige udfordringer
Når du ikke kan se patienten. Dine primære værktøjer bliver telefonsamtalen og din faglighed, og du skal træffe hurtige beslutninger, selvom du ikke altid har alle oplysninger. Vi sørger for en grundig oplæring, gode beslutningsstøtteværktøjer, og et tæt samarbejde. Derudover får du løbende statussamtaler med mulighed for at høre egne samtaler, og feedback både fagligt og kommunikativt.

Vi forventer at du
Er uddannet sygeplejerske, paramediciner eller ambulancebehandler, og har mindst tre års klinisk erfaring indenfor det akutte område. Du har kendskab til IT på brugerniveau, og har flair for at lære nye IT systemer at kende.

Som person har du et positivt sind med gode samarbejdsevner, en stabil kollega der deler ud af egen viden og tager læring af andres viden, er handlekraftig, samt besidder en naturlig autoritet i stemme og personlighed. Du er en person, der vil brænde for denne særlige funktion, og du vil være med til fortsat at udvikle 112 AMK-Vagtcentralen. 

Jobbet kræver resiliens, empati og gode kommunikationsevner, da du vil være i telefonisk kontakt med borgere i vanskelige og pressede situationer, samt styre og koordinere den præhospitale indsats ved større ulykker og katastrofer. Det kræver at du er god til at bevare ro og overblik, selv i de mest pressede og stressende situationer.

Sundhedsfaglig visitering foregår elektronisk, og du skal være i stand til at multitaske - dvs. tale, skrive og anvende IT, mens du taler med indringer.

Vi tilbyder
Masser af disruption og faglige udfordringer, som du ikke får andre steder i sundhedsvæsenet, en stor grad af selvstændighed, samt sparring med professionelle kolleger. Vi vil sikre i samarbejde med dig, at du vedligeholder og udvikler din faglighed, og at du bliver klædt på til selvstændigt at varetage funktionen som sundhedsfaglig visitator efter to måneders intensiv oplæring.

Vi har fælles fredagsmorgenmad, frugtordning, grøn smiley fra Arbejdstilsynet, har vundet Region Sjællands arbejdsmiljøpris i 2014, samt Arbejdsmiljørådets pris i kategorien ny teknologi i 2018, og har en flad ledelsesstruktur med medindflydelse og frihed under ansvar.

Med udgangspunkt i ”One Call Does It All”, er vores grundværdier anerkendelse, professionalisme, engagement og handlekraft.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte

  • Sundhedsfaglig rådgivning og vejledning
  • Sundhedsfaglig visitation og hastegradsvurdering
  • Hensigtsmæssig udrykningssammensætning
  • Akut medicinsk koordinering ved aktivering af sundhedsberedskabet

I 2017 besvarede vi 68.275 1-1-2 opkald, samt 7.588 øvrige sundhedsfaglige opkald, og 95% af alle opkald blev besvaret indenfor 20 sekunder.

Din nye arbejdsplads
AMK betyder Akut Medicinsk Koordinering, og er Region Sjællands vagtcentral i Akutberedskabet. Vi er en døgnbemandet vagtcentral med 18 Sundhedsfaglige visitatorer, 11 Paramedicinere og 26 Akutlæger, og vi arbejder tæt sammen med øvrige myndigheder.

Arbejdsstedet er Præhospitalt Center, Fælledvej 1, 4200 Slagelse. Præhospitalt Center, inkl. AMK-Vagtcentralen, flytter til Næstved medio 2019.

Præhospitalt Center har i alt ca. 120 medarbejdere, og er et virksomhedsområde på linje med for eksempel hospitaler og psykiatri. Ledelsen af centeret består af Præhospital Direktør, Præhospital Lægelig Chef samt fem ledere.

Den præhospitale direktør sidder i Region Sjællands koncernledelse, og centeret har et selvstændigt budget på ca. 677 millioner kroner. 

Yderligere information
Løn efter gældende overenskomst, og ansættelse sker på fuld tid. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og opfordrer derfor alle, der kan se sig selv i stillingen til at søge.

Ansøgere skal kunne dokumentere relevant uddannelse og erfaring.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte sektionsleder Brian Lindekilde, 57684115, brlh@regionsjaelland.dk

På www.regionsjaelland.dk/phc kan du se en film om arbejdet på AMK-Vagtcentralen.

Upload din motiverede ansøgning, cv, uddannelsesbevis eller autorisation, samt relevante bilag.

Ansøgningsfrist 23.07.18

 

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 17.000 medarbejdere og et budget på 18 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Præhospitalt Center
  • Kontaktperson
    Brian Hansen
  • Adresse
    Fælledvej 1, 4200 Slagelse
  • Stillingstyper
    Social- og sundhedsassistent
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2018
  • Regionens jobnr.
    003872
  • Quick-nr.
    354858
  • Indrykningsdato
    29-06-2018
  • Ansøgningsfrist
    23-07-2018 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Præhospitalt Center
  • Adresse
    Fælledvej 1, 4200 Slagelse
  • Kontaktperson
    Brian Hansen
  • Stillingstyper
    Social- og sundhedsassistent
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2018
  • Regionens jobnr.
    003872
  • Quick-nr.
    354858
  • Indrykningsdato
    29-06-2018
  • Ansøgningsfrist
    23-07-2018 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.