Jobbet "Sygeplejerske til Medicinsk Ambulatorium, Sjællands Universitetshospital Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Vestermarksvej 13, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Søger du et job med både afveksling og høj specialisering? Så bliv en del af vores ambulante team. Her er et udpluk af de mange gode ting, vores medarbejdere selv fremhæver:

”Jeg bliver fagligt udfordret og har mulighed for at dygtiggøre mig”

”Vores ledelse er åben for nye idéer”

”Jeg kan godt lide, at der også er noget akut i arbejdet”

”Jeg har fået en rigtig god oplæring”

”Her er rigtig dejligt kollegialt”

”Jeg synes, at vi har et godt samarbejde på tværs af faggrupperne”

Vi er et stort og velfungerende ambulatorium med et godt tværfagligt miljø mellem vores sygeplejersker, speciallæger, sekretærer og studerende. Her tager vi alle et ansvar for vores egen opgave, mens der samtidig altid er en kollega at læne sig op ad. Vi har en god balance mellem fællesskab og selvstændighed og løser en bred vifte af medicinske opgaver. Vores mange forskellige patienttyper sikrer os, at vi alle har mulighed for løbende at udvikle vores faglighed, og vi har stort fokus på undervisning og sparring.

Vi forventer, at du sætter patienten i centrum i dit arbejde. At du bidrager til det gode arbejdsmiljø og fælles faglig udvikling. At du deler ud af din viden, er åben for læring og er engageret.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lungespecialet eller infektionsmedicin - helst fra sygehus, hvor du er vant til at stå med den akutte patient. Vi søger en sygeplejerske, som evner det brede spektrum inden for sygepleje, samtidig med at du har lyst til at specialisere dig.

Du får grundig oplæring i de forskellige funktioner, en mentorordning og planlagte samtaler med din leder og mentor.

I lunge- og astma-ambulatorierne varetager vi udredning og behandling af bl.a. astma og KOL, hvor vi som sygeplejersker udfører højt specialiserede undersøgelser og samtaler.

Vi har selvstændige sygeplejespor såsom sygeplejeforundersøgelser, testspor (f.eks. astmaprovokationstests), iltpatient-spor, vaccination af astma- og allergipatienter mm. Derudover har vi spor, hvor vi arbejder tæt sammen med lægerne.

I infektionsmedicinsk ambulatorium undersøges og behandles patienter med akutte og kroniske infektionssygdomme f.eks. rejserelaterede infektioner, immundefekter, HIV og hepatitis.

Infiltratenheden varetager diagnostik af patienter, hvor der er mistanke om lungekræft. Forløbene er tilrettelagt som kræftpakkeforløb, hvor vi varetager ambulante samtaler og undersøgelser f.eks. bronkoskopier på vores egen undersøgelsesstue med tilknyttet opvågning.

Vores ambulatorium har åbent ml. kl. 8 og 16. Vi arbejder tæt sammen med vores lunge- og infektionsmedicinske sengeafsnit, B92, hvor du vil møde flere af de patienter, som du kender fra vores ambulatorium. Du vil have vagt her hver 4.-6. weekend samt 1-2 helligdage om året.

Stillingen er på 35-37 timer pr. uge.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Har du lyst til at se vores afdeling, er du meget velkommen til et uforpligtende besøg, og vi tager også gerne imod alle dine spørgsmål. Ring til afdelingssygeplejerske Mathilde Pyll Andersen på 4732 2201.

Vi forventer at afholde samtaler tirsdag d. 17. dec. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh