Region Midtjylland

Fenrishus

Fenrisvej 37, 8210 Århus V

Er du sygeplejerske med klinisk vejleder uddannelse (eller lyst til at blive det) og brænder for at gøre en forskel for børn og unge med komplekse og multiple funktionsnedsættelser, er det dig vi søger

Grundet en af vores sygeplejerske ønsker at videreuddanne sig, samt et stigende børnetal søger Fenrishus sygeplejerske. Har du mod på faglige udfordringer og udvikling, er dette job måske noget for dig.
 
Om Fenrishus
Fenrishus er en afdeling under Specialområde Børn og Unge (SBU) og ligger på Fenrisvej i Aarhus. Her modtages børn og unge i alderen 0-25 år, med massive og varige psykiske og fysiske handicap. På Fenrishus arbejder sygeplejersker, SOSU-assistenter, pædagoger og terapeuter i et stærkt tværfagligt miljø.
 
Vi arbejder systematisk med udarbejdelse af delmål og udarbejdelse af individuelle planer for det enkelte barn og ung. Gennem observationer og plejemæssige tiltag sikrer vi, at børnene og de unges helbred er det bedst mulige. Vi behandler, i samarbejde med speciallæge i pædiatri, de komplikationer børnene og de unge har, eller får som følge af deres handicap.
Indsatsen foregår i et tæt samarbejde med børnene og de unges forældre og pårørende.
Da alle børn og unge på Fenrishus har diagnoser af livstruende karakter, og deraf kortere forventet levetid, arbejdes ud fra den palliative tilgang, hvilket kort fortalt indebærer fokus på lindring af lidelse samt livskvalitet for det enkelte barn/unge og dennes familie.
 
Din rolle som klinisk vejleder:
 
Planlægge sygepleje studerenes praktik forløb for 1.,  2. og 3. semester.
Min. en ugentligt vejledning med den/de studerende.
Deltage i studie aktiviteter.
Før, under og efter vejledning i den daglige sygepleje, i samarbejde med ad-hoc vejleder.
Der vil blive frigivet relevante timer til vejleder opgaverne, efter behov.   
   
Vi tilbyder:  
 
Et arbejde med børn og unge, der har komplekse problemstillinger, hvor fokus er på deres ressourcer, behov og livskvalitet
En spændende arbejdsplads i et stærkt fagligt og udviklende miljø, hvor respekt, tværfagligt samarbejde, omsorg, nærvær og åbenhed er nøgleordene
At dine idéer til udvikling af afdelingen tages seriøst af ledelsen
Et selvstændigt arbejde med mulighed for personlig og faglig udvikling
Tid til sygeplejefaglig og tværfaglig sparring
Et meningsfyldt arbejde med gode kollegaer og dage der sjældent er ens
Et arbejde, hvor du kan gøre en forskel – hver dag
Individuelt introduktionsprogram til SBU og oplæring på Fenrishus. Hvis du ikke er uddannet klinisk vejleder, tilbyder vi dig uddannelsen, såfremt du har mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse
  
Forventninger til dig:
Fenrishus søger en sygeplejerske, der har lyst til at være en del af en afdeling i udvikling.
Vi er på udkig efter en sygeplejerske, der kan håndtere udfordrende situationer, samtidig med, at kunne skabe tryghed og udvise omsorg for både børnene og de unge, forældre, pårørende og kollegaer.

Når du er på arbejde, har du det sundhedsfaglige ansvar i tæt samarbejde med de øvrige faggrupper i tværfaglige teams. Det forventes, at du også aktivt deltager i det pædagogiske arbejde omkring børnene og de unge. Samarbejdet bygger på gensidig dialog og åbenhed.
 
Som sygeplejerske på Fenrishus arbejder du professionelt med børn og unge med komplekse problemstillinger. Det er et arbejde, som kræver stor faglig dygtighed og respekt for det enkelte menneske. I barnet og den unges sidste tid er fokus på lindring på højt niveau med livskvalitet som det centrale omdrejningspunkt.
Du skal være i stand til at indgå i et tæt samarbejde med forældrene og pårørende. Vi ønsker en åben og aktiv kollega, som vil medvirke til, at afdelingen er et trygt og omsorgsfuldt sted at være for børnene og de unge og samtidig være en god arbejdsplads for medarbejderne.

Har du erfaring inden for området er det en fordel, men ingen betingelse.

Arbejdstid:
Du skal forvente at arbejde i skiftende vagter dag/aften/nat og hver anden weekend.

Yderligere oplysninger:
Er du interesseret i at vide mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Ulla Monrad Jensen på tlf. 23438525 eller søge oplysninger på vores hjemmeside:www.sbu.rm.dk.

Ansøgningsfrist senest søndag 23. august 2020.  Der vil blive afholdt samtaler onsdag den 26. august 2020.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Socialområdet
 • Kontaktperson
  Rita Villumsen
 • Adresse
  Fenrisvej 37, 8210 Århus V
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-10-2020
 • Regionens jobnr.
  23389
 • Quick-nr.
  394821
 • Ansøgningsfrist
  23-08-2020


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Socialområdet
 • Adresse
  Fenrisvej 37, 8210 Århus V
 • Kontaktperson
  Rita Villumsen
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-10-2020
 • Regionens jobnr.
  23389
 • Quick-nr.
  394821
 • Ansøgningsfrist
  23-08-2020

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Er du sygeplejerske med klinisk vejleder uddannelse (eller lyst til at blive det) og brænder for at gøre en forskel for børn og unge med komplekse og multiple funktionsnedsættelser, er det dig vi søger"

×

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.