Jobbet "Er du sekretær og ønsker du at være med til at skabe gode patientforløb i et udvidet dagafsnit for børn og unge med spiseforstyrrelse? Så har vi stillingen til dig!" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 30, 2400 København NV

Dit næste skridt

Vi står netop og mangler en dygtig sekretær til Børne- og ungdomspsykiatrisk Center på Bispebjerg.

Du vil komme til at arbejde i vores Spisesøjle, der har højt specialiseret funktion for børn og unge med forskellige spiseforstyrrelser. Vores Spisesøjle er fordelt på et døgnafsnit, et dagafsnit og et ambulatorie. Dagafsnittet står overfor en udvidelse af patientpladser fra 6 til 10, hvorfor det er her, du vil have din daglige gang.

Ud over at være primærsekretær for dagafsnittet, vil du også komme til at have timer i ambulatoriet for spiseforstyrrelse. Dette betyder ikke, at du fysisk skal være placeret flere forskellige steder. Til foråret samler vi sekretærgruppen i Spisesøjlen, så du vil få et stærkt fagfællesskab med dine kollegaer. I denne rokade flytter dagafsnittet med.

Så er du til psykiatri, udvikling og opstart af nye arbejdsgange, er dette en unik mulighed.

Hvad kan vi tilbyde?
En arbejdsplads i udvikling, hvor du sammen med dine kollegaer, har en helt central betydning for alle patientforløb. Du styrer det administrative patientforløb og binder forløbet sammen - du har første og sidste hånd på registreringen.

Det er vigtigt for os:

 • At du har et ønske om faglig udvikling. Hos os er det vigtigt, at du udvikler dig fagligt, derfor vil du blive lært op i alle vores funktioner.
 • At du kan sætte dit præg på arbejdsopgaverne. Som medarbejder inddrages du i vores forandringsprocesser og optimeringer af arbejdsgange – så har du forslag til ændringer, skal du endelig byde ind med dine forslag.

Nedenstående arbejdsopgaver er i fokus:

 • Arbejde i Sundhedsplatformen herunder: Håndtering af henvisninger, bookninger, indkaldelser, erklæringer, underretninger samt kvalitetssikring gennem arbejdslister.
 • Kommunikation med familier, behandlere og samarbejdspartnere.
 • Telefon og koordinering af transport af patienter til og fra dagafsnittet.
 • Administrative opgaver så som bestilling af patientmad, diverse varer, reparationer samt ansvarlig for regnskab for afsnittets indkøb.

Klinisk sekretariat i BUC
Du bliver en del af det Kliniske Sekretariat (KS), der består af en stor engageret lægesekretærgruppe på tværs af hele Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) i Region H. Vi arbejder i fællesskab på at styrke lægesekretærernes arbejdsopgaver og sikre patienter, pårørende og afsnit en ensartet høj kvalitet.

KS har sekretærer fordelt på 5 matrikler (Glostrup, Det Ambulante Hus, Bispebjerg, Hillerød og Bornholm). Der er 4 matrikelledende lægesekretærer og en sekretariatsleder, som sammen står for driften og ledelsen af KS.

Vi har et godt SP-nøglepersonsnetværk og samarbejde, og derudover skal vi til at arbejde mere fokuseret med løft af kompetencer hos alle sekretærer i KS.

Dine faglige kompetencer

 • Erfaring som lægesekretær fra somatikken eller psykiatrien vil blive foretrukket
 • Gerne uddannet lægesekretær eller sundhedsservice sekretær
 • Gode IT-kompetencer, gerne kendskab til sundhedsplatformen

Derudover kan du sætte flueben ved følgende

 • Du er god til at kommunikere. Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle situation. Med dine gode kommunikative egenskaber og din sans for service kan du give vores patienter den bedste start på deres forløb i dagafsnittet.
 • Du er god til at samarbejde. I stillingen vil du få mange samarbejdspartnere både internt og eksternt.
 • Du er nysgerrig. Du har en interesse og nysgerrighed ift. udviklingen og optimeringen af vores opgaver. Du byder ind med forslag til nye tiltag og deltager engageret i vores udvikling. Du skal også være nysgerrig på dine kolleger og dig selv, så I flytter jer som team, og altid arbejder for at skabe de bedste patientforløb.
 • Du er omstillingsparat. Dine arbejdsopgaver er alsidige, og du kommer til at skifte mellem flere forskellige opgaver på en arbejdsdag. Det er derfor vigtigt, at du trives med en varieret arbejdsdag, og at du er god til hurtigt at omstille dig.
 • Det er vigtigt for dig med overblik. Det er dig der har det overordnede overblik over patientforløbene i dagafsnittet. 

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer og til besættelse pr. 1. marts 2021 eller hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Vi glæder os til at høre fra dig
Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen eller afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Ann Nielsen på 38 64 10 07 eller sekretariatsleder Cecilie Mahler på 23 47 45 99.

Søg via link senest mandag den 25. januar 2021, kl. 8.00.
Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning.

Samtaler vil blive afholdt tirsdag den 26. januar 2021, på Bispebjerg Bakke 30.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center 
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden har 650 ansatte og består af 2 afdelinger: Afdelingen for Ambulant behandling og Afdelingen for Døgnbehandling. Den ambulante afdeling er lokaliseret på flere matrikler. Centret varetager hovedfunktion og alle specialiserede funktioner i børne- og ungdomspsykiatri. Der lægges vægt på forskning og udvikling. 

Centeret modtager børn og unge i alderen 0-17 år med alvorlige psykiske lidelser og udviklingsforstyrrelser. Personalet er sammensat af læger, psykologer, socialrådgivere, sygeplejersker og pædagoger, der indgår i tværfagligt samarbejde.
Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside: www.buc-regionh.dk

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".